Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tényleg felesleges volna a...

Tényleg felesleges volna a szemkörnyékápoló?

Figyelt kérdés
[link]
2017. szept. 4. 08:57
 1/7 anonim ***** válasza:
31%

Nem hiszem, hogy bármi van benne, amit egy sima arckrémbe ne lehetne beletenni. Szóval szerintem nem kell külön.

Esetleg annyi előnye van, hogy elvileg nem irritálja a szemet. Mert már láttam olyan arckrémet, amire rá volt írva, hogy szemkörnyéken nem használható, mert irritációt okozhat. Mondjuk én az ilyet még az arcomra sem kenném rá :)

Egyébként egyszer láttam egy dokumentum filmet egy nagy kozmetikai márka tulajdonosával. Kérdezték, hogy ő milyen termékeket használ. Azt mondta, hogy semmit sem :D Szóval, lehet, hogy semmi sem ér semmit. Vagyis mindegy, hogy mit használsz, csak valamit használj, hogy ne száradjon ki a bőröd.

2017. szept. 4. 09:07
 2/7 A kérdező kommentje:

Érdekes... pedig mindig azt hallottam, hogy mennyire kell a szemkörnyékápoló.

De ha mondjuk valaki az arcára már ránctalanítót használ, azt gondolom nem nagyon lehet a szem körül használni. Vegyen az illető külön szemránckrémet (azaz 40+ szemkörnyékápolót), vagy akár egy hidratálókrém is jó a szemkörnyékre olyankor is, ha már ráncosodik?

2017. szept. 4. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Jó ez a cikk köszi hogy belinkelted, én azért hagytam abba mert nem találtam olyat ami nem hagyott ragacsos érzést maga után de akkor ezek szerint jól tettem:D azt azért nem mondanám hogy semmit se használjunk, mert igenis van szüksége a bőrnek hidratálásra meg védelemre a külső hatások ellen. Aki nem használ semmit annak sokkal előbb idősödik a bőre. Nyilván genetika is közrejátszik de azért meglátszik az ha valaki elhanyagolta a bőrét. Szerintem ha olyan krémet használsz az arcodra amiben semmi irritációt okozható anyag nincs, azt nyugodtan használhat az a szemed alá is. A ráncokat a botoxon kívül úgysem fogja eltüntetni semmi úgyhogy szerintem teljesen mindegy hogy kifejezetten arra való krémmel hidratálod ott vagy nem
2017. szept. 4. 09:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Én nem nézem, hogy mi ránctalanít vagy sem. Szerintem a ráncokat fizikai képtelenség egy krémmel eltüntetni. Max. sminkeléskor átmenetileg ki lehet tölteni primerrel.

Szóval én csak azt nézem, hogy hidratáljon, ne legyen tőle zsíros a bőröm, ne legyen benne parfüm és színezés. És simán kenem a szemem köré is.

Egyébként múltkor kaptam kis mintát ugyanabból a márkából, ami az arckrémem. Szemkörnyékápoló volt. Nem rossz, szinte ugyanaz állagra, kinézetre, mint az arckrém. Elolvastam a leírását, nem ígéri a ráncot eltűnését, csak a bedagadt, táskás, szemet nyugtatja, a karikákat enyhíti. Ezek nekem nincsenek, szóval nem tudom, hogy arra jó-e vagy jobb-e, mint egy sima krém.

2017. szept. 4. 11:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Egy darabig még hidratálót fogok használni az arcomra, de később már ránctalanító is fog kelleni, és azt már nem lehet a szemkörnyéken használni (túl nehéz lenne). De abban van valami, hogy a hidratálót lehet a szem környékére is kenni, mert tinikorban is csak egy arckrémet használ az ember, és az kerül a szemkörnyékre is.
2017. szept. 4. 11:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: aki egy krémet használ az egész arcán, a szemkörnyékkel kezdi, vagy ott fejezi be a krémezést?
2017. szept. 4. 11:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a ránctalanítót is lehet szemkörnyékre. Ráadásul pont ott jelennek meg először a ráncok :)

Bár szerintem a ránctalanító is csak egy hidratáló.

2017. szept. 4. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!