Hogyan tudnám kiszedni a hányás szagot a hajamból?
(nem tom számít- e hajápolás kapcsán, de fiú vagyok)
Szóval!
Nem régen egy buli alkalmával, "kicsit" többet ittam a kelleténél és az történt, hogy mivel hosszú hajam van és mivel mindenki ki volt dőlve, senki sem tudta megfogni és sikeresen lehánytam, majd azzal a fejjel le is feküdtem aludni. Az úgy is maradt másnap délig.
Azóta többször is mostam hajat, teljesen átmostam, de még mindig érzem benne néha a szagot. Hogy tudnám eltüntetni?
Pácold samponban... Lövésem sincs. Én megpróbálnám extrém sok ideig rajta hagyni a sampont, úgy mint pl. egyes hajpakolásokat.
(Besamponozod, rá valamilyen tiszta nejlon + törcsi, vársz mondjuk 15 percet, kimosod. Ha még mindig nem jó, akkor újra és több ideig...
Ha végkép nem sikerül kitalálni semmit, akkor van sokféle hajápoló balzsam, pakolás, amik legalább elnyomják a szagot, amíg végleg el nem tűnik.
Nehezen hiszem el, hogy többszöri mosás sem szedi ki, annál azért vannak durvább szagok amiket beihat a haj és mégsem érződik időtlen időkig.
Szerintem is csak behaluzod.
Mikor érzed? Csak úgy megcsap különböző időben?
Köszönöm a válaszokat!
Kipróbáltam a tanácsokat és működött!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!