Hogyan lehet kiszedni az agybol a hanyas szagot?
Figyelt kérdés
Egy ido utan elmullik magatol?2016. jún. 4. 10:40
1/9 anonim válasza:
Dehogy múlik, rohad benne tovább.
1. Ecettel jó alaposan átdörgölöd, az a szagokat elég jól elveszi. Az ecetszag egy idő után elmúlik.
2. Létezik egy szolgáltatás, ahol házhoz jönnek egy speciális géppel és 60 fokos szén-dioxidot fújnak a szövetbe, majd a gép visszaszívja. Kb egy nap száradási idő kell, de utána csíramentes a szivacs.
2/9 anonim válasza:
Az én kislányom nagyon hányós típus volt évekig kicsi korában. Úgy oldottuk meg hogy matracvédőt vettünk az ágyára. Mosható, viszont nem enged át semmit.
Van egy másik fajtája amit pedig úgy kell elképzelni, mint egy nagy nejlon zsák. Ezt kell a lepedő és az ágy közzé tenni (éjszakai ágybapisi esetén nagyon jó).
A tisztítást azelőtt jobb híján domestosos vízzel és szivaccsal oldottam meg, a szag elmúlt.
3/9 A kérdező kommentje:
Letoroltem vizes szivaccsal , a higabb részével amit felszivott mit lehet kezdeni
2016. jún. 4. 13:29
4/9 anonim válasza:
Én már béreltem takarítógépet. Nagy teljesítményű, telenyomja vízzel a matracot és szinte szárazra kiszívja. Ezt megcsináltam sokszor. Nem hányásos, de elég koszos kanapét csodafinom, friss, újszerűen illatosra és tisztára varázsoltam. Egyéves a lányom, megint kibéreljük majd és mindent kitakarítunk vele.
5/9 A kérdező kommentje:
2. a szag mennyi ido utan mullik el?
2016. jún. 5. 21:53
6/9 anonim válasza:
Nem emlékszem pontosan, jópár éve már de száradás után 1-2 napig inkább a domestos érződött.
7/9 A kérdező kommentje:
Végül teljesen elmult a szag?
2016. jún. 6. 08:34
9/9 A kérdező kommentje:
Milyen arannyban keverted a domestost a vizzel?
2016. jún. 6. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!