Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ricinus olaj hajra? Tapasztala...

Ricinus olaj hajra? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ricinus olajat eddig csak szempillára és szemöldökre használtam, ott nagyon bevállt, pár hét aklatt látható volt a változás heti két használat mellett.

Most szeretném kipróbálni hajra is, csak tartok tőle, hogy nehezen kimosható, zsírosítja stb. Aki használja nektek mi a tapasztalatotok? Az egész hajra tesztek, vagy csak a hajtövekhez, pár órára, vagy csak éjszakára? :o

Köszönöm!

#haj #ricinus #oljal #hajoljal
2018. márc. 25. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak jó tapasztalataim vannak. Igen, neheen kimosható, ezért szoktam olyankor 2-3szor megmosni a hajam. Általában csak a hajtöveket kenem be vele, bár néha az egész hajamat is, kb. olyan 4-5 órát rajta hagyom, aztán lemosom. :)
2018. márc. 25. 17:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2018. márc. 25. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
53%
Én azt hallottam hogy ha a hajvégekre teszed csak törik. Én is hasznalom nagyon nagyon jó de én csak a fejbőrömbe maszírozom bele ahogy mindenki más is!!!
2018. márc. 28. 10:51
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még 2 vagyok. Na szóval amúgy nekem sokkal szebb lett tőle a hajam és nagyon nehezen lehet kimosni de annyira megéri vele kinlódni. Amúgy bele maszírozod és betekered egy alufóliával az egészet így kell és akkor 3 óra mulva lemoshatod de ám benne is aludhatsz
2018. márc. 28. 10:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fodrász ajánlotta, hogy hagyjam el a mindenféle boltban kapható termékeket és váltsak természetes olajokra, mert elég száraz a hajam. Azóta kókusz, jojoba, argán és ricinus olajat keverek össze pakolásnak, heti 1x, fenn hagyom kb egész nap lefóliázva (addig főzök, mosok, takarítok) Mióta ezt a pakolást csinálom, sokkal egészségesebb, hosszabb, fényesebb a hajam.
2018. márc. 30. 15:29
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, még azt lefelejtettem, hogy az egész hajamra teszem, és egyáltalán nem nehéz kimosni
2018. márc. 30. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!