Vágtátok már magadatoknak a hajatokat?
Látom akkor nem vagyok egyedül.
Én is akárhányszor megyek fodrászhoz,mindig elrontja,utána meg napokig nem hordom kiengedve,mert annyira rossz lett.
Az utóbbi időben is magamnak vágtam le.:D
Sokkal jobb lett,mint a fodrásznál készült frizurám.
Csak magamnak vágom.... Nem bízok a fodrászokban. Vagy túl sok vagy hülye forma... Kértem, hogy hagyja egyenesre a frufrumat.. Bekunkorította, és kiállt oldalt, mint akit megcsapott a 220. -.-' A saját kezemben bízok, van annyi kézügyességem és fantáziám, hogy a saját hajamat le tudjam vágni, és olyan hajat alkossak, ami nekem bejön(és nem olyat, amit a fodrász akar látni a fejemen.). Festeni már anyum vagy egy haverom szokta. :D Azt nem látom és másnak kell :D
17L
én magamnak vágom és nyírom 1mm-re oldalt( punk frizkóm van:)) és magamnak is festem. másnak nem engedem, úgyse tudná megcsinálni olyanra, amilyet szeretnék.
17/L
Nekem anyukám vágja, fodrász:P:D
Magamnak még sohasem vágtam
Komplett frizurát biztos nem vágnék magamnak, azt inkább szakértőre bíznám.
A hajam végeit szoktam rendszeresen magamnak levágni, azzal eddig sose hibáztam.
Egyszer nagyon el voltam borulva, és hátközépig érő hajamat, vállíg érőre vágtam...
De nagyon jól nézett ki!
Utolsó.
Véletlenül nem szegedi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!