Megpróbálkozzam a gyógyszerrel?
Üdv.
19 éves lány vagyok.
Sok pattanásom van,amikre évek óta használok krémeket,de semmi.Járok kozmetikushoz,bőrgyógyászhoz,ám amiket felírnak,nem hatnak,vagy csak ideiglenesen.
A nőgyógyászom szerint érdemes lenne a fogamzásgátló.Tudom,nem erre a célre szolgál,de mivel van barátom,megfordult a.fejemben,hogy szedni fogok.
Valakinek segített a bőrén a f.gátló? :)
Sportolok heti 4x,tehát az étrendem rendben van.
Napi 2l víz,plusz gyógyteákat szoktam inni.
Testtömegem rendben van,egyáltalán nem vagyok sem vastag,sem vékony.
Amiket eddig szedtem/kentem magamra:
Tenutan
Skinoren
Zindaclin
Zynerit
Ilcsi remékek
+2 tégelyes krém,csak nem emlékszem a nevükre(orvos írta fel)
Kérd meg a dokidat, hogy csináltasson hormonvizsgálatot
Alakíts ki rendes bőrápolási rutint: lemosó, tonik, szérim, hidratáló (ne sminkelj!), heti 1 enzimes bőrradír és arcpakolás
Mindenre fogamzásgátlót írnak fel, mert az a legegyszerűbb és még pénzt is kapnak érte. Nagyon sok lányt ismerek, aki szedi és meghízott, vagy méhszájsebe lett, vagy egy csomó kellemetlen mellékhatás.
Nekem is felírták, mert nem menstruáltam...de nem szedtem be és lám, ma már minden problémám megoldódott, de kúraszerűen ittam a gyógyteát, jártam talpreflexológushoz, meg feloldottam a lelki problémáim is (pszichoszomatikus tünetekről hallottál már?).
Szerencsére engem úgy neveltek, hogy nem szaladgálunk sűrűn orvoshoz. Elhiszem, hogy aki csak ebben hisz, annak nehéz belegondolni, hogy más megoldás is használhat.
De azért egy próbát mindenképp megér szerintem:) max, ha tényleg semmi nem válik be, még mindig ott a fogamzásgátló lehetősége. De én semmiképp se azzal kezdeném!
Kitartást :)
Köszönöm a válaszokat!
Igazából már 11 éve fennáll,szerintem még bőven kis iskolás voltam.Ezért gondolom hormonális problémának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!