Aknés bőrre valóban jó hatással lehet a szolárium?
Figyelt kérdés
A hátam elég csúnya pattanásos, már elég régóta. Nagyon sok dolgot kipróbáltam már rá, de túl nagy hatása semminek sem volt. Azt hallottam hogy a szolárium segíthet. Ez valóban így van?
18/L
2018. márc. 4. 13:02
1/5 anonim válasza:
Szerintem aknénál ne szoliba menj hanem hátkezelésre. A kozmetikus kitisztítja a hátad, legőzöli, kinyomkodja. Rendszeresen kell járni, hogy szép legyen és tiszta. A szoli max arra jó, hogy ha kijön 1-2 piros pattanás akkor ezzel orvosolható. De az akne az más.
2/5 anonim válasza:
Kedves első. Az akne az latinul a pattanás! És igen mehetsz szoliba, mert jó hatással van , mert száritja a bőrt.
Mint ahogy az első kommentelő is írta , ajànlott a kezelés is. Szép eredmènyt lehet elérni a rendszeres kezeléssel.
3/5 anonim válasza:
Csak beégeti a ragyákat. Nem ajánlom! Inkább szauna
5/5 anonim válasza:
a szoliban az uv sugárzás kinyírja azokat a baktériumokat, amik az akné legáltalánosabb okozói. szóval tüneti kezelés és segíthet, de ettől függetlenül nagyon nem ajánlom, mert iszonyatosan károsítja a bőrt, és növeli a bőrrák kockázatát. jó lenne tudni, van-e belső oka a pattiknak (pl laktóz intolerancia tipikusan szokott pattikat okozni, vagy bármi más allergia) szóval menj jó bőrgyógyászhoz, illetve olvass utána neten a tudatos bőrápolásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!