Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kiwisun szolárium valóban...

Kiwisun szolárium valóban annyira "egészségesebb", mint ahogy bemutatják, és véleményt mond egy két bőrgyógyász róla?

Figyelt kérdés

Mivel nincs időm munkámból kifolyólag se télen, se nyáron napozni, így úgy gondoltam, szoláriumhoz folyamodok én, mint Férfi. :D Most lehet mondani, ki mennyire "buz*snak" gondolja a szoláriumozást, de én úgy gondolom, az igényességhez ez is hozzátartózhat. (tény hogy nem kötelező elem...)

Viszont mikor még volt időm napozni órákat, akkor nagyon tetszett a barnább árnyalatú bőr.

Tapasztalatokra is szükségem lenne, hány percre feküdjek be. Nem fekete szeretnék lenni, csak egy pár árnyalattal barnább, amikor épphogy megfog a nap.

Kiwisunnal tényleg több idő kell a "szoláriumránc" eléréshez?

Nem járnék sűrűn, heti max 1x vagy 2 hetente egyszer (attól függően milyen gyorsan fakul a bőrőm)

2017. jan. 30. 16:17
 1/2 A kérdező kommentje:
Még az lenne a kérdésem, hogy az akne foltokat (akne utáni heges folt) mennyire sötétiti?
2017. jan. 30. 16:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Ugyanaz, a szöveg csak marketing, olvasd el részletesen a leírásukat:

[link]

2017. júl. 24. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!