Elmenjek ezzel bőrgyógyászhoz vagy felesleges?
Sziasztok!
Mindig is kicsit pattanásos volt a vállam, de ennyire még sohasem. Kb. 2 hónapja kezdődött, teljesen pattanásos az egész hátam. Kentem tonikkal, krémmel, de semmi. Szellőztetem, nem járok nagy pulcsikban sem és új pólóm/pulóverem sincs, szóval ez sem lehet gond.
Olyan, mintha el se akarna múlni az, ami már kinyomódott. Mintha a helyük benne lennének a bőrömben, kicsit barnásabban vagy nem is tudom elmagyarázni, de nagyon gusztustalan.
Anya azt mondta, hogy menjek szoláriumba, hátha az eltünteti, de én nem akarok szolizni.
Most várjak 2 hónapot a bőrgyógyászatra vagy mit tegyek?
Teljesen elvagyok keseredve, alig merek már pólóban is lenni vagy egy trikóban. Az arcomon is van néha pattanás, de nem ennyi és nem is úgy "gyógyul", mint a hátamon.
Mit tegyek???
18/L
De nekem még a bőröm is zsíros, a hajamról nem is beszélek.
Szedem, kontrollra is járok, most 2 hónapja voltam, nemsokára mennem kell újra. Szóljak neki vagy mit tegyek?
Elég béna az orvosom amúgy, de csak ő van a faluban.
Mindenképp szólj neki, bár ha tényleg nem nagyon ért hozzá, ne várj csodát. :-( Én vidékről járok fel Budára a mensbe, igaz nekem csak 50km-re van, de szerintem megéri az egészségem. Háziorvos ehhez nagyon kevés sajnos, a vizsgálatok egy részét nem is kérheti. :-(
Megkérdezhetem, mit csinál a dokid kontrollon? Milyen vizsgálatokat kér, és mik az eredmények? Milyen gyógyszert szedsz? Ezen az oldalon elég sok a rutinos pajzsmirigybeteg és PCOS-s, talán tudunk tippeket adni addig is, míg eljutsz hozzáértő dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!