Nagy.bettike21 kérdése:
Ti hetente hányszor mostok hajat?
Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 19:31
21/25 anonim válasza:
2 naponta, mert zsíros, de csak a fejbőröm. Mióta az eszemet tudom mindig ilyen zsíros volt, már óvodás koromban is, holott akkor csak heti egyszer volt mosva, úgyhogy nem értek egyet azzal, hogy minél gyakrabban mosod, annál jobban zsírosodik. Száraz sampon, hintőpor hatástalanok.
22/25 anonim válasza:
2-3 naponta. Mióta nem festetem és derékig ér sokkal hamarabb zsírosodik. :/ Valamikor már 2. napra is sírva bánom, h nem mostam meg előző este.
23/25 anonim válasza:
En orvostol kernek tanacsot ha mar egy napot se bir ki a hajam. Jo samponok vannak a gyogyszertarban. Vagy gyogynovenyes oblitest javaslok
25/25 Mojjo válasza:
@23: Megvolt. Direkt a hajas fejbőrre specializálódott bőrdoki. Azt mondta, jól teszem, hogy naponta mosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!