Hetente hányszor zuhanyoztok és hányszor csak mosdotok?
Figyelt kérdés
2016. nov. 28. 00:39
2/10 anonim válasza:
14-szer zuhanyzom, és 14-szer mosdok. (Reggel, este)
3/10 A kérdező kommentje:
És mennyi a vizszamlatok?
2016. nov. 28. 02:50
4/10 anonim válasza:
7szer fürdök 7szer mosakodom és havi kb. 10ezer a vizszamla.
5/10 anonim válasza:
Napi fürdés, napi mosdás...min.1-szer..
6/10 anonim válasza:
Mosdás alatt mit értesz? Az hogy helyettesítené a zuhanyzást??
Én hetente 7x zuhanyzok.
7/10 anonim válasza:
A napi 1x zuhany megvan (reggel 15 perc csak a tus alatt), ha nem vagyok szétfáradva, este egy rövidebb tusolás (vagy ha úgy adódik, pont hosszabb). Ha edzek, utána is tolok egyet. Szimi, te csaj vagy pasi vagy?
9/10 anonim válasza:
Figyelj, ezek ma már azt sem tudják, mi a mosakodás, agyba főbe zuhanyoznak, tönkre teszik a legfőbb védelmi szervüket - mekkora terület az - és emiatt betegebbek, több a bőrrák is. Lehet minden nap zuhanyozni, de csak a hajlatokban, intim helyen használni - sőt nőknek ott sem - ezeket a vegyi anyagokat, amit tusfürdőnek hívnak. Nőknek intim helyen, és ahol nem izzadsz, stb. csak sima víz. Ilyen biz-basszal hetente 1-2x max.
10/10 anonim válasza:
Én alapvetően szappant használok, és az utolsó 25 évben kétszer voltam ágyban fekvő beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!