Nagy.bettike21 kérdése:
Ti hetente hányszor mostok hajat?
Figyelt kérdés
2018. febr. 25. 19:31
11/25 Metionin válasza:
Én is heti 1x de amúgy bírná tovább is.
12/25 anonim válasza:
Egy vagy kettő. Változik. De amúgy amikor középiskolába jártam , csináltam egy darabig heti 3X, de anyám bedühödött, hogy max kettő, mert nagyon vízigényes.
16/25 anonim válasza:
Minden áldott nap,- a zuhanyozáskor.
17/25 anonim válasza:
Én elhiszem, hogy zsíros, de minél gyakrabban mossátok, annál zsírosabb lesz. Egészségtelen naponta mosni.
Én heti 1x, vasárnapra már zsíros, de nem kiengedve hordom a hajam (vagy be van fonva, vagy kontyban van, vagy össze van fogva), ezért nem látszik.
18/25 anonim válasza:
Hetente egyszer mosok, de néha a hét közepénél száraz sampont teszek a hajtövekre, ha már zsirosodik.
20/25 anonim válasza:
A nok azzal rontjak el h naponta mossak. Azert zsirosodik olyan gyorsan mert lemossatok a védőréteget a fejborotokrol. Ezert igyekszik folyamatoaan termelni.
Amugy heti 1x mosok hajat, van h 2 hetente. De gyakran hordom copfban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!