Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen termékek váltak be...

Milyen termékek váltak be nektek zsíros bőrre?

Figyelt kérdés
Zsíros, eléggé pattanásos bőröm van sok terméket kipróbáltam de semmelyiktől se lett jobb tudnátok ajánlani olyan termékeket amik nektek beváltak és lehetőleg DM-be Rossmanba belehet szerezni jöhet minden (TONIK,ARCLEMOSÓ,MICELLÁSVÍZ,HIDRATÁLÓ KRÉMEK,ARCTISZTÍTÓ,ARCMASZK)
2018. febr. 24. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:
45%
Nekem egyik se vált be, mindentől még zsírosabb lett, úgyhogy mostmár csak vízzel mosom az arcom és utána szárazra törlöm.
2018. febr. 24. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Zineryt, nekem az rakta rendbe a boromet, de sajnos nem veny nelkuli.
2018. febr. 24. 10:20
 3/5 anonim ***** válasza:
A sószappan normalizálta a faggyútermelésem. Próbáld ki, hátha neked is beválik. :)
2018. febr. 24. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is ajánlom a Zineryt-et, zsíros, pattanásos bőrrel csodát tesz! Kell neki egy 12 hét mire teljesen látszik a javulás, de a zsírosságot már az elejétől kezdve szépen csökkenti. 1900-2000Ft között van, háziorvos is felírja.
2018. febr. 24. 13:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkepp kirpobalom
2018. febr. 25. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!