Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kinek meilyen termékek válltak...

Kinek meilyen termékek válltak be zsíros bőrre?

Figyelt kérdés
A lányom 14 éves mar 1 ve elkezdődtek a problémák az arcával zsírős bőre van és nagyon pattanásos csunya és ezért nem érzi jól magát havonta jár kozmetikushoz kb 5 nap alatt begyógyul az arca utána 3 nap elteltével ismét nagyon csúnya pattanásos a bőre valaki tudna olyam termékeket ajánlani amik beválltak zsíros bőrre? Jöhet minden tonik, arclemosó, arcmaszk ,alapozó (magas fedésű), púder, krémek zsíros bőrre és még gondolkoztam pattanás elleni tablettára vagy olyan vitaminra melynek segítségével javul a bőre a legjobb lenne ha oylan drogériás termékeket írnátok amit rossmanba dm-be be lehet szerezni de a gyógyszertáros termékek is jól lesznek bármi amitől javul a zsíros pattanásos bőre előre is koszonom a válaszokat.
2018. jan. 16. 20:19
 1/3 anonim ***** válasza:

A lányod...persze...

Kérdezd meg a kozmetikust, vagy menj bőrgyógyászhoz

2018. jan. 16. 21:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazan nem szégyelném ha nekem ilyem bőrproblémám lenne szerencsére már rég kinőttem ezt a korszakot😊
2018. jan. 16. 21:47
 3/3 anonim válasza:

Paula's Choice Skin Balancing termékcsaládból a lemosó és a tonic valamint a zsírfelszívó agyagmaszk mindenképpen segíthet.

Naponta 2X kellene mosni az arcát a a lemosóval majd a tonical, utánna nem tudom hogy kelhet e hidratáló krém is mivel még nagyon fiatal, de ha igen ugyan ebből a termékcsaládból lehet ezt is kapni zsíros arcbőrre.

Ezek mellett még ami nagyon fontos lenne az egy clean & clear oli controll film, és ezzel napközben le kellene néha törölnie az arcát a két lemosás között.

Amivel m,ég érdemes próbálkozni: holt tengeri só vízben elkeverve és azzal az arcot lemosni, és egy kis ideig rajta hagyni, valamint kamillás, borsmentás vagy levendulás arcgözölés uis nagyon jó lehet de utána fel kell rakni az agyagmaszkot különben nyitva maradnak a pórusok és még zsírosabb lesz.

Diétában pedig jó lenne kerülni a tejet, és sok zöld színű zöldséget fogyasztani pl bébispenotot, valamint még gyógyteak közül segíthet sokat a csalán vagy a menta tea.

2018. jan. 17. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!