Szerintetek legyantázzam magnak ott lent?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és még nem volt szexuális kapcsolatom senkivel de szeretném legyantázni a bikinivonalamat de nem tudom,hogy mennyire fáj,vagy veszélyes-e. Illetve hogy csinalhatom e magamnak? Ugy gondoltam hogy beszel drogeriaban kaphato gyantacsikot es azzal csinalom. Szerintetek jo otlet? Vagy kozmetikushoz kellene menjek?2018. febr. 16. 19:59
1/7 anonim válasza:
Legyantázhatod egy magnak, amelyik beszél a drogériában, persze.
2/7 anonim válasza:
Csináld, és fájni fog valamennyire tuti. Mindenkinek más a fájdalomküszöbe, én könnyeztem pl
3/7 anonim válasza:
Szerintem előbb tanulj meg értelmesen írni, aztán azzal kapcsolatban legyél önmagaddal szemben igényes, hogy hogyan nyilvánulsz meg akár szóban, akár írásban! Aztán jöhet az intim gyanta kérdése.
4/7 anonim válasza:
Szia,én rendszeresen gyantázom.de nem ragaszto csikkal.Hanem weet wax gyantával.elsőre lehet fájni fog.én utána használok aloe vera nyugtatos gélt. Ha félsz tőle elsőnek menj el kozmetikushoz .
5/7 anonim válasza:
Fáj.
Magadnak nehéz.
Kényes terület, nehéz a bőr szétfeszíteni saját magadnak.
A száraz gyanta csíkok nem sokat érnek, csak pihékre jók.
6/7 anonim válasza:
Bízd kozmetikusra, ez olyasmi amitől nem érdemes sajnálni a pénzt. Jól fel tudod magadnak sérteni a bőrt, nem tudod elég precízen felrántani a jó irányba és akkor benő a szőr és még a kívánt hatást sem éred el.
7/7 anonim válasza:
Ott lent semmi értelme. Legfeljebb nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!