Anyukám nem engedi hogy legyantázzam a lábam vagy az intim zónámat mit tegyek?
Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 16:47
2/19 anonim válasza:
Intim zónával még ráérsz, lábról meg ha lement, akkor már nem tud mit tenni. De lehet, hogy még azzal is ráérsz.
3/19 A kérdező kommentje:
13vagyok
2009. márc. 11. 16:53
4/19 anonim válasza:
Ráérsz. Anyukád tud valamit, azért mondja ezt. Nyugi, gyantázhatsz még eleget egész életedben.
5/19 A kérdező kommentje:
oké oké de miért mondja?
2009. márc. 11. 16:58
6/19 A kérdező kommentje:
a lábamat még nem akarnám legyentázni csak az hónajamat az eléggé szörös télen nem zavar akkor nem látszik csak nyáron ha pántost vagy olyn felsöt veszek fel... a l´ban nem akarom...
2009. márc. 11. 16:59
7/19 anonim válasza:
ugyanez volt mikor 13voltam. csak a hónaljamat akartam így szereztem egy borotvát és leszedtem onnantól megengedte h krémmel csináljam szőrtelenítő krémmel...még az elején ő mutatta meg h kell. mond el neki h lefogod magad szedni ha nem engedi és téged ez nagyon zavar mer nem szívesen emeled fel a kezed:S
8/19 anonim válasza:
Győzd meg,hogy ha izzadsz,akkor büdös a hónaljad.Nem muszáj gyantáztatani,borotváld le.A lábadat még nem kell.
Anyukád nem akarja,hogy túl korán nagylány légy,gyereknek szeretne még látni.
9/19 anonim válasza:
hat ha olyan ruhaban vagy amiben kilatszik a honalj/labad akkor elotte borotvald le. nem nagy dolog es szerintem elsore a gyanta tul fajdalmas.
10/19 anonim válasza:
13 évesen nehiogy gyantázd az intimzónádat te jóég, én 21 évesen se bírnám kixDa hónaljad borotváld le és kész..pár száz ft ért vehetsz, léehet anyud észre sem veszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!