Legyantázzam vagy hagyjam békén?
Figyelt kérdés
Az egész karom szőrös. Igaz szőke, de elég hosszú szálak. Igaz elég szőrös típus vagyok lány létemre, de csak a kezemen ilyen hosszúak a szőrszálak. Legyantázzam vagy krémmel szedjem le? Vagy inkább hagyjam így? Nem gáz a hosszú szőrszál női karon?
16/L
2011. máj. 18. 17:09
1/2 anonim válasza:
Ha szőke, akkor gondolom nem nagyon látszik - ez esetben én nem nyúlnék hozzá, mert azért kellemetlen folyton szőrteleníteni ott is.
Nekem muszáj, mert ugyanúgy nekem is hosszúak, csak sajnos még sötét színűek is. Én epilátorral szoktam.
Ha a leszedés mellett döntesz, akkor ne krémmel, hanem inkább gyantával, annak tovább tart a hatása.
2/2 anonim válasza:
Gyantázd le,ha sűrű akkor jobb,mint a krém.Ha rásüt a karodra a nap akkor is látszik.Érdemes leszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!