Érdekelne a szőrtelenítés IPL villanófényes kezeléssel. Feketéknek kell lenni a szőrszálaknak vagy eltünteti a még világosakat is? Hogyan hat a bőrre? Kipirosodik? Esetleg a pirosság hamar - max. Pár óra múlva - múlik el vagy napok kérdése?
Figyelt kérdés
Szívesen látok tapasztalatokat.2010. jún. 7. 21:59
1/1 anonim válasza:
nekem egyszer volt világos a bőröm és fekete a szőröm, elvileg pont ezt tünteti el hatásosan, namost elvileg kb 8 kezeléstől megszűnik, elvileg... egy kezelés nekem annó 4 éve volt 50ezer, szal nagyon drága, többre nem mentem el, mert nem nagyon érte meg, csak annyit láttam, hogy volt 1-2 hely ahol nem jött ki, de persze idővel ott is megjelent szőr, régen azt mondták, hogy végleges szőrtelenítés, ma már helyesbítenek, hogy egy időre eltűnnek a szőrszálak aztán újra kinőnek, és kezdheted az egészet előről, elvileg a világos szálaknak több kezelés kell, és nem ajánlom, jól gondold meg órákig kell ott ülni, miközben egy ilyen centis villanófényes cuccal haladnak a lábadon, szal nagyon sokáig tart, és persze eléggé költséges is, inkább a gyantára szavazok kozmetikussal, az sztem jobban megéri, annak legalább látom eredményét, és értelmét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!