Ballagásra milyen hajat csináltassak?
Figyelt kérdés
Egyenes hajam van alapból, de vasalni szoktam hogy szépen álljon. Barnás az eredeti hajszínem, de szőke melír van benne. Kb vállig ér a hajam, de meg van szedve, és tépett formájúra.
Anyukám csinálná a hajamat (fodrász szakmája van)
14/l
2010. jún. 7. 21:21
1/7 anonim válasza:
Ez szerintem barnában is jól néz ki:D
2/7 anonim válasza:
ha meg ehez tul rövid akkor szerintem hagyd ahogy máskor hordod csak esetleg tegyél bele valami csinos csattot:)
első voltam
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:) Ehhez rövid a hajam sajnos, de mindenképpen máshogy szeretném a ballagásra, mint amilyen alapból szokott lenni...Majd anyu kitalál valamit akkor:)
2010. jún. 8. 15:23
4/7 anonim válasza:
Általában kontyot szoktak csinálni,apró kis csatokkal,de van,hogy ez alkalomból hullámosítják,és valamennyi hajad felcsatolják.
5/7 anonim válasza:
Linkeltem sok-sok frizurát, ami közül választhatsz:
És a 3 legszebb: (ami nekem legjobban tetszik..)
15/L
(ne haragudj, hogy neked bemásoltam, mert már egy valakinek ezt írtam..)
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat:) Valószínűleg be lesz kreppelve, és valahogy fel lesz tűzve, de nem az egész:)
2010. jún. 9. 21:11
7/7 anonim válasza:
szia :)
szerintem vasaltasd ki + pár tincs kreppelve,és valahogy szépen tűzd fel :):)
anyunk is fodrász
tesómnak pont ilyen a haja,és ő nem csinált vele sokmindent :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!