Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet ekkora hajjal kezdeni?

Mit lehet ekkora hajjal kezdeni?

Figyelt kérdés

Kb.60-70cm hosszú a hajam. 165cm vagyok és a popómig ér (így talán könnyebb elképzelni). Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni. Hiába nagy de a fejem tetején full lapos. Mit lehetne vele tenni , hogy kicsit jobban legyen tartása? Gondoltam arra,hogy levágok belőlle kb. 20 centit. De sajnálom. Ha simítom még laposabb. Ugyebár nehéz is nem áll meg akárhogy minden copfom hamar szétcsúszik. Ezenbelül pedig fekete színű. Szeretnék belőlle világosbarnát. Hogyan? Fodrászra nem költök!

:)

2018. febr. 15. 15:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Ekkora haj esetén nem ajánlott zsugoriskodni a fodrászon. A lapulás ellen semmit nem tudsz tenni, lehúzza a súlya.
2018. febr. 17. 17:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem "viselkedik" jól a hajad, nem érzed jól magad vele, akkor szerintem ne sajnáld, vágasd le, többet ér egy rövid(ebb), de jól eltalált frizura. :)
2018. márc. 5. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!