Az összes degú-nak ekkora a rágás mániája? mert egész nap csak rág tudom hogy (rágcsáló és azért) de volt hörcsögöm és pl az talaán naponta 2 percet rágott a degúm meg egész nap, valamit lehet vele kezdeni? vagy hagyjam rá?
Figyelt kérdés
2013. máj. 8. 15:11
1/6 anonim válasza:
Semmit nem lehet kezdeni vele, hagyni kell.
2/6 anonim válasza:
igen, egész nap rágnak és tekernek! nálunk, ahol dolgozom terráriumok vannak kiépítve az állatoknak, a gipszkartont nem tudom hányadjára rágták át, valamint az összes fa alapanyagot, amiből épült a helyük....szóval rájuk kell hagyni, de én nagyobb köveket tettem a sarkokba, hogy ne tudják kirágni magukat, és így viszonylag nyugi van. Miben tartod őket? Esetleg tegyél be nekik vastag fa darabokat, de nézzél utána, hogy nehogy mérgező legyen.
3/6 A kérdező kommentje:
akvárium van neki , mert volt neki előzőleg egy nagy ketrece aminek az alja műanyag volt és azt szét rákta , ha rongyot teszek be neki amit imád este , csak kár hogy pár nap alatt szét van rágva az egész
2013. máj. 8. 15:41
4/6 anonim válasza:
Mindig van előtte friss széna? Van a ketrecében mindig valami fadarab (nem festett) vagy faág amin koptathatja a fogait? Nagyon fontos nekik a rágcsálás közbeni fogkoptatás, mert folyamatosan nőnek a fogaik. A tölgyfát és az akácot általában szeretik, de állatkereskedésben is biztos kapható.
5/6 anonim válasza:
Normál esetben szénáznak egésznap, puszilgatják egymást, és rohangásznak. Főleg a mókuskerekükben.
A ketrecrágás annak a jele, hogy ki akar jönni, valami baja van.
80*80*50 centis ketrec kell, legalább 2 degu, 32 centis mókuskerék, széna, mászóágak, alvóoduk, függőágy.
6/6 anonim válasza:
Hello nekem is voltak deguim 1 nagy ketrecben nagyob mint 1 méter magas és arányosan széles csibedrotal körbekeritve sok fa bent meg mászoka és a récsot le rákták és egy nap ki is rákták és eltüntek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!