Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet minél előbb...

Hogyan lehet minél előbb kikoptatni a hajszínezőt?

Figyelt kérdés
A Loreal washout hajszínezőt használtam. Közép szőkés-barna hajam van. Fölül vörösre festettem. Ti mit ajánlottok ennek a gyors kikoptatására.
2018. febr. 11. 22:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak mosással lehet kikoptatni, vagy moss gyakrabban hajat vagy pedig egy alkalommal többször mosd át a hajad.
2018. febr. 11. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Vegyel a fodraszkellekesnel hajradirt, az leszedi a festeket/szinezot, utana viszont rogton at kell festeni, mert ha nem, akkor par nap mulva visszaoxidalodik, visszasotetedik.

A szinezo szinte ugyanaz, mint a festek, tehat kikopni nem fog 24 hajmosassal, csak lenő.

2018. febr. 11. 23:24
 3/8 anonim válasza:

Utolsó ez nem igaz, össze-vissza beszélsz.

Kijön hajmosással, többször mosd át.

Miért kellene neki újra befestetni???? Ha a saját hajszínét kente/fújta be, miért festesse be?????

2018. febr. 12. 12:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Mar ne is haragudj, de miert beszelnek ossze-vissza? Miert kell a masik valaszat biralni?

Gondolod, hogy a hajszinezo nem a hajfestek elvén működik? Nem feltetlenul kopik ki teljesen...

Masreszt ha a kerdezo szinezi/festi a haját, gondolom mas hajszint szeretne, miert lenne akadalya, hogy ujra befesse? Vagy netalan tan te fogod eldonteni, hogy ujra fesse-e vagy sem...? Es egyebkent sem irta, hogy eredeti vagy festett hajszine van-e vay mit kivan tenni ezutan, szoval az okoskodasod nem helytallo...

En egy opciot irtam le, a sajat tapasztalatomat arra vonatkozoan, hogy hogyan lehet gyorsan es egyszeruen eltuntetni a nem kivant szinu festeket a hajrol hajradirral es utana mi a teendo.

2018. febr. 12. 13:30
 5/8 anonim válasza:

Nem, ennek pont az a lényege, hogy nem tartós hajfesték.

Kijön az mosással. A kislány pont pár hete kérdezte itt, hogy milyen hajszínezőt ajánlanátok neki.

2018. febr. 12. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Kremmania.hu-s velemenyek alapjan nem mindig kopik ki.
2018. febr. 12. 15:28
 7/8 A kérdező kommentje:
A dobozra az van írva, hogy 10-15 hajmosás csak kérdeztem, hogy esetleg, hogyan lehetne hamarabb kikoptatni.
2018. febr. 12. 21:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy ma van második napja, hogy mosom a hajam és kopik. Szóval megnyugodtam.
2018. febr. 12. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!