Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tudnám a fekete hajszínez...

Hogy tudnám a fekete hajszínezőt eltávolítani?

Figyelt kérdés

Schwarzkopf palette color shampoo 113as árnyalattal volt eddig kb 6x beszinezve a hajam

Erre azt irtak hogy 24 hajmosasig tart

Hogyan tudnam eltuntetni? Az a baj hogy az eredeti hajszinem szoke es nagyon latszik a lenoves

Roncsolni sem szeretnem azzal hogy kiszivatom meg ilyenek

Ha sokszor mosok hajat akkor kikopik? Vagy mit csinaljak?

2018. febr. 10. 09:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Inkább próbálkozz azzal, hogy sokáig rajta hagyod a sampont. Vagy valami tisztító hajpakolást tegyél fel, az leoldja.

És tanulj az esetből: egy szőkének sosem fog jól állni a fekete haj, egyszerűen a bőröd, szemed színéhez nem megy, diszharmonikus lesz a megjelenésed.

2018. febr. 10. 09:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Colour b4-t vegyél, teljesen nem fogja visszaadni az eredeti hajszíned, de legalább tudod világosabbra festeni
2018. febr. 10. 10:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
C vitamin pakolás, nézd meg a neten. A színezőt ki kell szednie, a tartós festéket is ha friss.
2018. febr. 10. 11:10
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2018. febr. 10. 12:04
 5/8 Metionin ***** válasza:

Az nem jön ki csak lenő.

Én is a colour B4-et ajánlom első körben, nekem a több éves feketét kiszedte barnára (szintén szőke eredetileg). Illetve a c vitamin pakolás is jó de egyenesen a feketére az semmit sem fog érni.

2018. febr. 10. 15:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Colour b4-t én is csak ajánlani tudom, nekem 2 doboz kiszedett 2 évnyi tartós fekete festéket. C vitamin nekem nem csinált semmit de színező esetében lehet megéri kipróbálni azt is.
2018. febr. 10. 15:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Elgon hajradir fodraszkellekesben, nagyon jo, nem szaritja a hajat ellenben a color b4-el. Hajradirozas utan viszont mindenkepp ra kell festeni festekkel, ugy tunik csak el a regi szin.
2018. febr. 11. 23:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek :)
2018. febr. 12. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!