Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy tudnám eltüntetni a...

Hogy tudnám eltüntetni a pattanásokat az arcomról nyom nélkül?

Figyelt kérdés

2018. jan. 28. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekelne xc
2018. jan. 28. 19:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem az egyeteln dolog, ami bevált az a teafaolaj. Vizes vattára csepegtetek este, aztán áttörlöm vele az arcom, nem mosom le és benne alszok. Reggel sokkkal jobb a bőröm. kb 2 hét alatt rendbehozta
2018. jan. 28. 19:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Davercin
2018. jan. 28. 19:39
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
photoshop.
2018. jan. 28. 19:47
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy argánolajos szappan segített. Az argánolajat a fogorvosom javasolta, mert neki is problémás a bőre és kipattog, csak neki azért, mert száraz, és ezért jó rá az olaj, nekem viszont zsíros, ezért az olajat nem használhatom, mert csak rontana rajta, viszont szappan formájában meg bevált.
2018. jan. 28. 19:48
 6/10 anonim válasza:
Akneroxid gél, gyógyszertárban lehet kapni. Évek óta pattanásos az arcom és ez pár nap alatt eltünteti, viszont erősen szárít és bőrirritációt is okozhat. Ne nyomkodd a pattanásokat és akkor nem marad nyoma.
2018. jan. 28. 20:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Bőrgyógyász ÉS kozmetikus
2018. jan. 29. 01:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Na, nekem pont bőrgyógyász ÉS kozmetikus nem tudott ezen a problémán segíteni. Ott is vannak hozzá nem értők, szóval ha nem tudod valakiről, hogy nagyon jó szakember ezen a téren, akkor csak úgy próbáld ezt a lehetőséget, ha előtte alaposan utánajársz.
2018. jan. 29. 07:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Illóolajat ne kenj az arcodra. Tömény teafaolajat se. Attól hogy az első pillanatban látsz javulást vagy nem irritál bármikor besokkalhat a bőröd az illatanyagtól.

Sokaknak azért nem válik be a bőrgyógyász mert sajnos nem tudja azonnal megállapítani hogy milyen termék lenne a legjobb. Lehet az első is beválik, lehet csak a második hoz javulást, de az illóolajjal ellentétben ha ez beválik nem lesz tőle bajod ha az előírtnál szerint használod. De itt is előfordulhat egyéni érzékenység, mert nem egyforma a bőrünk.

Egyegytlen egy termékről ne várjunk sose csodát. Jól felépített arcápolás is rutintalan lesz szükséged hogy javulást érj el. [link]

Az alábbi linken jól össze vannak szedve a dolgok.

Sok idő és energia lesz, mire kitapasztalod milyen termékek válnak be.

[link] ezen az oldalon tudod nézegetni a termékeket, mindig nézd az összetevőket

Ha nagyon nem múlnak a pattanások érdemes góckutatást végezned mert ezer egy oka lehet a pattanások nak

Ja és viszonylag legyél egészséges testben és lélekben is :D sokat számít

Nem szabad egy termékről csodát várni, a dolgok sokkal összetettebbek ennél

2018. jan. 30. 14:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Bocsi autocorrect miatt kicsit érthetetlen amit írtam :D

A lényeg

Egészséges test lélek

Bőrápolási rutin

Bőrgyógyász, és góckutatás

2018. jan. 30. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!