Borotváljam a combomat is?
Figyelt kérdés
Nagyon szőrös volt a lábam,ezért most leborotváltam,mert holnap úszni megyünk.Térdig szedtem le, viszont így eléggé látni az átmenetet,mert a combom is szőrös.Nem annyira mint a lábszáram de most így eléggé feltünő lett. A karomnál ugyanez.Alkar csupaszra borotválva, felkar szőrös. 12l.2018. jan. 24. 10:00
1/3 anonim válasza:
Én igaz 25 éves vagyok, de kar, láb végig borotválva van, van amikor gyantáztatni is szoktam, ha bírom növeszteni. Nincs ebben ma már semmi ciki, szedd le nyugodtan.
2/3 anonim válasza:
Inkább epiláld az ritkitja így ha az nem olyan szőrös pár év alatt kikopik meggyengül ott a szőrzet.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,végül leborotváltam végig,mert úgy nagyon feltünő volt. Hiába gyengébb a combomon a szőr,mint a lábszáron,de sötét és sűrű. A karomról is leszedtem egészen vállig.
2018. jan. 24. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!