Hogyan borotváljam le a hajam?
Elég annyi hogy be borotvahabozom és letolom borotvával?
Vagy kell valamivel pl kenni majd.
És hogy ne legyen se korpás és feltűnően zsíros és a hasonlóakat el akarom kerülni.
Meg a "dudorok" pattanások kezelése a fejen lehet?
Hogy ne legyen csúnya.
Mert most 1-2 pattanást látok de nem értem miért van, habár azt sem hogy miért zsíros a fejbőröm, vagy szerintem az mert láthatóan csillog. Matt-ra lehet csinálni mert szerintem nem szép hogy csillog.
Off: Fiu vagy vagy lany?
Sajnos ilyesmihez en nem ertek
Fiú :D
Hát az a baj nincs arra időm hogy elmenjek/keressek borbélyt.
Ha esetleg valakinek van bármilyen tapasztalata arra kíváncsi vagyok még mindig :D
1. Letolod a mostanit nullásgéppel (érdemes, mert azt az 1 mm-t könnyebb borotválni)
2. Bekened egy kis részen habbal/zselével, és lehúzod szépen borotvával (nagy részt nem érdemes, mert kiszárad a hab/zselé, és akkor nem csúszik olyan jól a penge)
3. Lehet aftershave-et kenni rá, ha kész, és még nem szokta meg a fejbőröd.
Ja és...
4. Egy napig biztos csillogós lesz a kopasz fejed, de ez elmúlik. Zsírosodás ellen meg megmosod egyszerűen a "hajad" :D
Na hát végül este leborotváltam, volt egy kis kipattogzás de nem vészes.
Nem tudom még hogy megmaradok e ennél vagy hagyom nőni.
Azért is akartam leborotválni mert múltkor nullással levágtam a hajam és az nagyon nem tetszett nagyon igénytelenül nézet ki főleg a csillogó hatás miatt, amit most olyan téren nem érzékelek.
Majd talán ha lesz 4 hónapom ember kerüléssel talán meg növesztem mert nekem csak a kicsit oldalra fésülős haj áll jól ha "van" hajam, ahogy rájöttem. :D Azt hittem legelőszőr hogy valamennyivel bonyolultabb lesz :D
Köszi ment a zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!