17 vagyok, borotváljam le a fejem? (Fiú)
A fejedet lehetőleg sehogy, maximum a hajadat :D Genetikai okkal (vagy okokkal) szerintem sok mindent nem lehet kezdeni, bár itt is sokszor lehet olvasni ilyen-olyan hatásos, vagy kevésbé hatásos szerekről, módszerekről, bár én ilyesmikben ne nagyon bízom.
Gondolom most még azért viszonylag sok hajad van, és ezért bizonytalan vagy, hogy hogy néznél ki rövid hajjal, vagy esetleg teljesen kopaszon. A válasz egyszerű. Vágd le (vagy vágasd le) előbb olyan fél centisre, és nézd meg úgy magad. Ha nem olyan rossz, de még mindig zavar a kopaszodás, akkor mehet kisebbre (például a nullásgép kb. 1 mm-ére). Innen meg már csak egy lépés a borotva. Pepecselős eleinte (később gyorsabban megy), de ekkor nem látszik, hogy kopaszodsz. Az okát sem kell mindenkinek tudnia, hogy miért ilyen "frizurát" hordasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!