Milyen lett ez a haj? A fiú osztálytársam csinálta.
Figyelt kérdés
2018. jan. 22. 14:57
1/7 A kérdező kommentje:
Az mondja, hogy gimnázium után nem egyetemre akar menni, hanem fodrász suliba. Szerintetek van tehetsége hozzá?
2018. jan. 22. 14:58
2/7 anonim válasza:
Nem rossz, bár az alját nem nagyon tudom èrtelmezni, szebb lett volna ha az egész fonott. A fodrász szakma amúgy nagyrészt nem frizurakészítésből áll, hanem inkább vágásból és festésből, nem kell hozzá sok tehetség. Ha jól kitanulja és tovább is képzi magát simán lehet bárkiből fodrász
3/7 anonim válasza:
Szerintem szép lett, én örülnék egy ilyen hajkölteménynek :)
4/7 anonim válasza:
Teljesen jó.
A fiútesóm most tanulja a géllakk használatát. Fiú létére szereti festeni a körmét. Sok lánynak nagyon ügyesen kifestette a körmét. Sokszor a fiúknak több tehetségük van az ilyenekhez. ;)
5/7 anonim válasza:
4: A fiútesód transzszexuális, hogy festi a körmét vagy a saját neméhez vonzódik?
6/7 anonim válasza:
57%
Öcsémet meg a divat és az öltözködés érdekli és figyel a külsejére, meg is kapta pár tipik tahótól, hogy meleg.
Aztán mégis gyönyörű barátnői vannak, a nők jobban szeretik a kifinomultabb férfiakat, mint a vaskalapos tahókat.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, ebben igazad van. Sokszor tényleg kifinomultak.
2018. jan. 22. 18:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!