Az mondja, hogy gimnázium után nem egyetemre akar menni, hanem fodrász suliba. Szerintetek van tehetsége hozzá?
2018. jan. 22. 14:58
2/7 anonim válasza:
Nem rossz, bár az alját nem nagyon tudom èrtelmezni, szebb lett volna ha az egész fonott. A fodrász szakma amúgy nagyrészt nem frizurakészítésből áll, hanem inkább vágásból és festésből, nem kell hozzá sok tehetség. Ha jól kitanulja és tovább is képzi magát simán lehet bárkiből fodrász
2018. jan. 22. 15:07
3/7 anonim válasza:
Szerintem szép lett, én örülnék egy ilyen hajkölteménynek :)
2018. jan. 22. 15:24
4/7 anonim válasza:
Teljesen jó.
A fiútesóm most tanulja a géllakk használatát. Fiú létére szereti festeni a körmét. Sok lánynak nagyon ügyesen kifestette a körmét. Sokszor a fiúknak több tehetségük van az ilyenekhez. ;)
2018. jan. 22. 15:32
5/7 anonim válasza:
4: A fiútesód transzszexuális, hogy festi a körmét vagy a saját neméhez vonzódik?
2018. jan. 22. 16:31
6/7 anonim válasza:
57%
Öcsémet meg a divat és az öltözködés érdekli és figyel a külsejére, meg is kapta pár tipik tahótól, hogy meleg.
Aztán mégis gyönyörű barátnői vannak, a nők jobban szeretik a kifinomultabb férfiakat, mint a vaskalapos tahókat.
2018. jan. 22. 17:24
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, ebben igazad van. Sokszor tényleg kifinomultak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.