Miért csinálta ezt a hajammal?
Reggel bejött anyám a szobámba. Mondta hogy öltözzek mert elvosz a fodrászhoz egy frissitő hajvágásra. Nem bántam mert egy picit kopott volt.
Elértünk a fodrászhoz én ülzem a székbe, anyám es a fodrász addig kint beszéltek. Nekem fenékig érő hajam volt, elfejeltettem mondani.
Bejöttem majd a fodrász vette az ollót és a székkel elforditott a tükör elől. Megfogta a hosszú hajam és elkezdte vágni nyugodt voltam , hisz azt hittem csak 1 centi lesz vágva. Majd láttam a nyakig érő tincsek repültek előre.
Nyakig érőre vágta a hajamat, most be sem lehet kötni.
Miért tette ezt???
Mikor nő vissza??
Előre köszönöm.
El akarja adni a hajad
Én minimum nullásgéppel tolnék egy csíkot a hajába ezek után amikor alszik
Sajnálom a hajad, gondolom sok idő lehetett megnöveszteni és akaratod ellenére meg sem kérdezte hogy akarsz-e röbid hajat.
Nekem vállig ér, de igy is rövidnek tartom a hajam. El sem tudom képzelmi milyen rosdz lehet hogy elmész egy centis vágásra, és allig marad hajad.
Részvétem a hajadnak! 😥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!