Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért csinálta ezt a hajammal?

Miért csinálta ezt a hajammal?

Figyelt kérdés

Reggel bejött anyám a szobámba. Mondta hogy öltözzek mert elvosz a fodrászhoz egy frissitő hajvágásra. Nem bántam mert egy picit kopott volt.

Elértünk a fodrászhoz én ülzem a székbe, anyám es a fodrász addig kint beszéltek. Nekem fenékig érő hajam volt, elfejeltettem mondani.

Bejöttem majd a fodrász vette az ollót és a székkel elforditott a tükör elől. Megfogta a hosszú hajam és elkezdte vágni nyugodt voltam , hisz azt hittem csak 1 centi lesz vágva. Majd láttam a nyakig érő tincsek repültek előre.

Nyakig érőre vágta a hajamat, most be sem lehet kötni.

Miért tette ezt???

Mikor nő vissza??

Előre köszönöm.

2017. júl. 2. 14:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%

El akarja adni a hajad

Én minimum nullásgéppel tolnék egy csíkot a hajába ezek után amikor alszik

2017. júl. 2. 14:29
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként 17 éves lapockáig érő hajú rocker srác vagyok,imádom a hajam,rengeteg idő volt megnöveszteni,szóval tudom milyen nehéz,részvétem :(
2017. júl. 2. 14:31
 3/16 gnoomage ***** válasza:
Srác vagy? Hány éves?
2017. júl. 2. 14:36
 4/16 A kérdező kommentje:
Igen, el akarja adni és jó ötlet
2017. júl. 2. 14:38
 5/16 A kérdező kommentje:
#3 lány vagyok
2017. júl. 2. 14:39
 6/16 anonim ***** válasza:

Sajnálom a hajad, gondolom sok idő lehetett megnöveszteni és akaratod ellenére meg sem kérdezte hogy akarsz-e röbid hajat.

Nekem vállig ér, de igy is rövidnek tartom a hajam. El sem tudom képzelmi milyen rosdz lehet hogy elmész egy centis vágásra, és allig marad hajad.

Részvétem a hajadnak! 😥

2017. júl. 2. 15:33
 7/16 A kérdező kommentje:
#6, igen sok idő volt ....és ennyi maradt belőle
2017. júl. 2. 15:36
 8/16 gnoomage ***** válasza:
én biztos nullásal végig mennék a haján párszor szépen 3-4 heten keresztül pár évig.
2017. júl. 2. 15:38
 9/16 A kérdező kommentje:
Jó ötlet
2017. júl. 2. 15:41
 10/16 anonim ***** válasza:
Ez kamu ilyet egy anya nem tesz.
2017. júl. 2. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!