Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálta ezt az osztályt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt az osztálytársam (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Meghívott a szülinapi bulijára az a fiú, aki tetszik nekem az osztályból. Én is tetszek neki. De a bulin úgy velem alig csinált valamit, de a többi meghívottal olyan sokat beszélt. Ott is aludtunk.

Másnap én maradtam a legtovább, mert a többiek már hamarabb elmentek. Akkor velem nem is foglalkozott, csak úgy viselkedett, mintha egy hétköznapi nap lenne náluk, a családjában. Miért nem voltam fontos én is?

2011. jún. 28. 10:59
 1/9 anonim ***** válasza:
Félénk, vagy még gyerek. Vagy csak azt hiszed, hogy akar tőled valamit.
2011. jún. 28. 11:01
 2/9 A kérdező kommentje:
Abban biztos vagyok, hogy tetszem neki, viszont az igaz lehet, hogy fél. Amúgy még gyerek (12 éves), de volt más lány is ott, akivel nem csinálta ezt. (Ne kössetek bele az osztálytársam korába, nem szeretném, ha lenéznének emiatt).
2011. jún. 28. 11:03
 3/9 anonim ***** válasza:
ennyi idősen mit vársz mégis? nem is tudja mit kéne csinálnia
2011. jún. 28. 11:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy ne kössetek bele a koromba, de úgy látszik, nem értette meg senki.
 5/9 anonim ***** válasza:

Dehogy nézünk! :) Mi is átéltük azt az életkort, hasonló problémákkal.

Szerintem zavarban volt, ennyi idősen a fiúk még éretlenebbek mint a lányok. De nincs is ezzel semmi gond.

Lehet nem volt tőled a legokosabb döntés a legtovább náluk lenni, de ezzel már úgysem tudsz mit tenni. A lényeg az, hogy ne tukmáld rá magad. Ha tetszel neki, azt előbb-utóbb úgyis kinyilvánítja majd. :)

6/9 A kérdező kommentje:
De akkor a többi lánnyal mi volt a helyzet?
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak félt attól, hogy talán nem találnád érdekesnek amit mond.De te is simán odamehettél volna hozzá dumálni.Lehet hogy akkor feloldódott volna egy kicsit....
2011. jún. 28. 11:20
 8/9 anonim ***** válasza:
ha félénk a fiú akkor nem tudja hogy kezelje ennyi. nem akarok senki se megsérteni de a fiúk később érnek mint a lányok és ha veled egyidős akkor éretlenebb nálad 12éves koromban volt olyan osztálytársam(fiú) aki valamilyen kártyákat gyűjtött ^^a chipsekből, meg videojáték meg ilyenek. 5.be még legóztak.
2011. jún. 28. 11:21
 9/9 A kérdező kommentje:
Én 11 éves vagyok, jövő tavasszal leszek 12. Ő már most 12.
2011. jún. 28. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!