Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásos bőrrel strandra/für...

Pattanásos bőrrel strandra/fürdőbe?

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok. Évek óta nem voltam se strandon se fürdőben, mert kicsit pattanásos a hátam. Nem hatalmas vörös foltokat kell elképzelni de azért látszik.

A fogamzásgátló segített de abbahagytam mert nem akarok éveken át szedni semmit ha közben párom sincs és híztam is tőle.

Elkezdtem szoláriumba járni mert az jót tesz a bőrnek.

Régen (úgy 10 éve) voltam termálfürdőben, az is nagyon jót tett meg a napsütés is, de mindig szégyelltem, hogy ilyen.

Szeretném kipróbálni a svéd masszázst is, de gondolom így egy masszírozó sem szívesen fogadna, és érthető is.

Van másnak is hasonló problémája?

2018. jan. 19. 08:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
19%

Azért ne menj strandra, ez egy nyílt seb.

Fertőzöl vele , de téged is jobban elfertőznek.

Ott be juthat minden kórokozó.

De jól írta az aki azt írta hogy a hormonokkal van baj.

Te azt félre értetted. Az is igaz hogy a jó szex az rendbe tudja tenni az embert minden téren.

2018. jan. 19. 09:29
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

Menj el egy jó kozmetikushoz, aki profi az arc és háttisztításban.

Nyilván az okot, amiért előjönnek nem oldja meg, de a tünetekre jó, szépen lehúzza majd és meg tudsz jelenni így.

Másik ötletem, hogy vegyél egyberészes fürdőruhát(Vannak nagyon csinosak is) és engedd ki a hajad. Így nem látszódik.

De tényleg jó lenne az okát megtalálni.

Milyen anyagú ruhákat hordasz? Miket eszel?

Lehet ha elmész kozmetikushoz tisztításra kb havonta és pamutot hordasz+ figyelsz a kajára akkor nagyjából elmúlna a dolog.

2018. jan. 19. 09:31
 13/13 anonim ***** válasza:

Menj el egy másik nőgyógyászhoz, mert valóban hormonális problémád van.

Az első válaszolót félreértetted, van olyan ismerősöm, akinek a párkapcsolat (szex) tette rendbe a korábban irtó pattanásos bőrét.

2018. jan. 19. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!