Szőke leszek! Mit tanácsoltok?
Hamarosan férjhez megy anyukám húga és én leszek az egyik koszorúslány, unokanővéremmel együtt. Anyum nagyon szeretné, ha az esküvőre szőke, loknis hajam lenne, a hozzá való ruhát is kiválasztottuk. Mindig mondja, hogy nagyon jól állna az arcomhoz, és engem is meggyőzött, ki fogom próbálni. A szőke hajhoz viszont a ruhatáramon is változtatnom kell, mivel eredetileg középbarna a hajam színe, és főleg sötétebb színű ruhákat hordok. Szemüveget is viselek, melynek sötét a kerete.
Ilyenkor érdemes új keretet csináltatni és világosabb színű ruhákat választani? Milyen smink illene az arcomhoz? Zöld szemem van, világos az arcbőröm, és elég vékony is vagyok.
Köszönöm a tanácsokat!
16/L
Egy festés után nem leszel szőke nekem is 1 évembe telt mire rendes színe lett. És szerintem ne legyél szőke mert 2 hét alatt lenő mindig és marha igénytelenül nézel majd ki, viszont festeni csak 4-5 hetente kéne mert másképp tönkrevágja a hajad... így is. 5-6 év és fele annyi sem lesz mint amennyi volt. Tapasztalat, én nagyon megbántam. Dús vastag hajamból lett egy fénytelen töredezett sz*r. A szőkeség nem ér ennyit. Inkább pár melírcsíkot tegyél a hajadba, azzal jobban jársz, szebb is, könnyebb töle megszabadulni is.
De szőkéhez pont a sötét ruhák a legjobbak, világos ruhákkal sápadtnak tűnnél ha még a bőröd is világos. Meg akkor olyan egyhangú unalmas.
ha eredeti barna ahajad
akkor lehetsz 1.re szőke, ne higgy annaka válaszolónak aki azt irta h nem
de semmiképp ne otthon fesd, először fodrásszal!!!!!
Köszönöm a hozzászólásokat, tanácsokat, aranyosak vagytok! Semmiképpen sem itthon akarom csinálni, hanem anyu fodrászával. Neki is ő festi a haját. Egyáltalán nem világosszőkét szeretnék, hanem melegebb, lágyabb, mézszőkét választottam ki. Valami olyasmit, mint ami ezen a képen van:
A héten melíroztattam először, és fokozatosan, két-három hónap alatt szőkülnék ki teljesen. Így én és a környezetem is könnyebben hozzászokik majd az új hajszínemhez, és lesz időm kipróbálni, mi áll hozzá jobban... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!