Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőke leszek! Mit tanácsoltok?

Szőke leszek! Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

Hamarosan férjhez megy anyukám húga és én leszek az egyik koszorúslány, unokanővéremmel együtt. Anyum nagyon szeretné, ha az esküvőre szőke, loknis hajam lenne, a hozzá való ruhát is kiválasztottuk. Mindig mondja, hogy nagyon jól állna az arcomhoz, és engem is meggyőzött, ki fogom próbálni. A szőke hajhoz viszont a ruhatáramon is változtatnom kell, mivel eredetileg középbarna a hajam színe, és főleg sötétebb színű ruhákat hordok. Szemüveget is viselek, melynek sötét a kerete.

Ilyenkor érdemes új keretet csináltatni és világosabb színű ruhákat választani? Milyen smink illene az arcomhoz? Zöld szemem van, világos az arcbőröm, és elég vékony is vagyok.

Köszönöm a tanácsokat!

16/L

2010. jún. 4. 19:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Basszus zöld szemmel barna hajjal nehogy szőkíts... Ha egy mód van rá, beszéld le róla anyudat. Meg magadat is. :P
2010. jún. 4. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is zöld(es) a szemem, középszőke volt a hajam, és most szőke vagyok. A többség szerint jobban áll, mint a barna, fiatalosabbá, karakteresebbé teszi az arcomat. Am jégszőke, nem az a tipikus majdnemfehér szőke. Hát...azt ajánlom, hogy egyetlen alkalom miatt ne festesd át. Sok baj van vele, sok ápolást igényel, hullik, töredezik, lenő, havonta festetni kell. És a szőke festék az, ami a fekete mellett leginkább tönkreteszi a hajadat. És ami a leginkább zavar talán: egyre több a szőke lány. A természetesség nekem jobban bejön, ezért hamarosan visszafestetem. Félreértés ne essék, van akinek nagyon jól áll a szőke haj. Ha te is emellett döntenél, ne néhány nappal a lagzi előtt fesd át, mert lehet, hogy nem fogja be kellőképpen, vagy nem a várt színt kapod. Nekem is 3 évbe telt, míg elértem a nagyon várt szőkét. Szóval sztem maradj a barnánál. De te tudod...;) L/18
2010. jún. 4. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
középszőke helyett barna*
2010. jún. 4. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Egy festés után nem leszel szőke nekem is 1 évembe telt mire rendes színe lett. És szerintem ne legyél szőke mert 2 hét alatt lenő mindig és marha igénytelenül nézel majd ki, viszont festeni csak 4-5 hetente kéne mert másképp tönkrevágja a hajad... így is. 5-6 év és fele annyi sem lesz mint amennyi volt. Tapasztalat, én nagyon megbántam. Dús vastag hajamból lett egy fénytelen töredezett sz*r. A szőkeség nem ér ennyit. Inkább pár melírcsíkot tegyél a hajadba, azzal jobban jársz, szebb is, könnyebb töle megszabadulni is.

De szőkéhez pont a sötét ruhák a legjobbak, világos ruhákkal sápadtnak tűnnél ha még a bőröd is világos. Meg akkor olyan egyhangú unalmas.

2010. jún. 4. 21:16
 5/8 anonim ***** válasza:
én a helyedben nem szőkítenék. nekem is barna hajam és zöld szemem. nekem leszivatta a fodrász és utána festette,de iszonyat csúnya lett,inkább sárga volt.Többszöri festés után is egyre sárgább lett,ráadásul teljesen tönkre vágta a hajam,azóta is nagyon törik és hullik,pedig már nem vagyok szőke és mindenféle szert megveszek rá,hogy helyre hozzam.Szóval szerintem ezt gondold még át...
2010. jún. 5. 11:15
 6/8 anonim ***** válasza:

ha eredeti barna ahajad

akkor lehetsz 1.re szőke, ne higgy annaka válaszolónak aki azt irta h nem

de semmiképp ne otthon fesd, először fodrásszal!!!!!

2010. jún. 5. 12:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Persze, lehet elsőre szőke, de nem biztos, hogy a várt színt kapja, valószínűbb valami sárgásabb árnyalat. De ha szőkíttetsz/festetsz, akkor mindenképpen fodrászra bízd, ahogy az előző is írta.
2010. jún. 5. 17:35
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat, tanácsokat, aranyosak vagytok! Semmiképpen sem itthon akarom csinálni, hanem anyu fodrászával. Neki is ő festi a haját. Egyáltalán nem világosszőkét szeretnék, hanem melegebb, lágyabb, mézszőkét választottam ki. Valami olyasmit, mint ami ezen a képen van:

[link]

A héten melíroztattam először, és fokozatosan, két-három hónap alatt szőkülnék ki teljesen. Így én és a környezetem is könnyebben hozzászokik majd az új hajszínemhez, és lesz időm kipróbálni, mi áll hozzá jobban... :)

2010. jún. 13. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!