Leszbikusnak hinnének ha olyan tényleg rövidre levágnám a hajam?
Figyelt kérdés
Úgy szeretnék rövid hajat, csak félek, hogy ferde szemmel néznének rám az emberek, a szüleimről nem is beszélve. Leszbikusnak hinnének ha ilyen hajat vágatnék, ami a linken van?
2018. jan. 9. 10:20
1/21 anonim válasza:
Szia,nekem ilyen van,sosem gondoltam erre,hogy annak néznének.Sőt soha ilyen jellegű megjegyzést sem kaptam.
2/21 anonim válasza:
Nekem ennél sokkal rövidebb. Egy tipp: ha ilyen rövid a hajad, ne hordj nagyon fiús ruhákat, és akkor nem néznek leszbikusnak. Sminkelj, hordj fülbevalót. Illetve az öltözékednek maximum csak egy darabja legyen fiús.
3/21 Metionin válasza:
Dehogy, ez most egy tök menő frizura. Amúgy is van egy csomó teljesen nőies, hosszú hajú leszbikus, egy haj alapján ilyesmit meghatározni hülyeség.
4/21 anonim válasza:
Dehogy. Miért Natalie Portman leszbikusnak néz ki ezzel a frizurával?
Sok nőies nőnek van rövid haja.
Persze ha férfi inget, formátlan nadrágot húzol hozzá és fiúsak a gesztusaid, a mozdulataid, a viselkedésed is, akkor nézhetnek annak. De nem a hajad miatt.
5/21 anonim válasza:
Hat sajnos benne van a pakliban. Mondani nem fogjak de gondolhatjak attol meg. Az rajtad mulik h erdekel e mit gondolnak.
6/21 anonim válasza:
Én oda vagyok a rövid hajú lányokért. Szerintem nem lezbikus. Hordj nőies ruhákat és senki nem fog rosszra gondolni.
7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! És utolsó, jó tudni, hogy vannak ilyen fiúk. :)
2018. jan. 9. 15:44
8/21 anonim válasza:
Az arcvonásoktól is függ illetve a konkrét frizurától is, van aki nagyon csajos így is pl Emma Watson, de Jamie Lee Curtis meg inkább a másik véglet.
9/21 anonim válasza:
Csatlakozom a 6.-hoz :) illetve az utolsóval is egyetértek. Ha szép lányos arcvonásaid vannak, akár tüsire vagy kopaszra is letolhatod :)
10/21 anonim válasza:
Mondjuk konkrétan Emma Watson néha inkább kamasz fiúnak nézett ki a rövid frizurájával, viszont Natalie Portman kopaszon is nagyon csinos volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!