35 körüli nők, ti hogy ápoljátok az arcbőrötöket, hogy fiatal maradjon, milyen kezelésekre jártok?
Nekem már rég nem fiatal...
Nem hiszek az ilyen hókuszpókuszokban. Ha lenne erre megoldás, akkor a hollywoodi sztárok sem öregednének.
Genetika. Aki szerencsés, az fiatalos marad, aki meg nem, az nem.
Kezelésekre nem járok.
Amit használok mostanában, és ha mást nem is, de a sötét karikákat eltüntette, az a zabpehely. Kávédarálóban ledarálom, finom szemcsésre, majd vízzel hígítom, és fürdéskor így viszem fel a bőrömre, pakolásnak, illetve mostanában víz helyett rózsavizet adok hozzá. Valamennyit segít.
Természetesen krémezem az arcom, de nincs fiatalító krémem, csak hidratáló.
39N
Merz vitamint szedek es kenyszeritem magamat hogy csak szensavmentes asvanyvizet igyak (pedig nagyon utalom). Melle egy ideje nem eszek edesseget.
Miota ezeket csinalom teljesen megvaltozott a borom minosege. 30 vagyok, 22nek szoktak nezni. Semmit nem kenek a fejemre. Regen éves szinten szazezreket kidobtam ra es semmit nem ert. Ha a mérgesrancom elmelyulne, tetetnek bele egy keves botoxot. Ha megereszkedne a tokam, inkabb beruhaznek egy 2-300 ezres plasztikai kezelesre, mint hogy 20ezres csodakencékkel kenjem amik semmit nem ernek. Ugyanigy az ultrahangos, kenegetos, infras, masszirozos kezelesekben sem hiszek sajnos.
Heti 4-szer futok a szabadban hosszutavval kombinalt sprinteket. Atlag 1-2 ora per nap. Heti 2 mma edzesre jarok es heti 1 kondi. Mindenki hatarozottan azt gondolja,h 23 korul vagyok. Es vegetarianus vagyok,lisztmentes es nyersen eszek mindent.
Huszoneves fiukat szedek szet.
N/34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!