Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 35 körüli nők, ti hogy ápolját...

35 körüli nők, ti hogy ápoljátok az arcbőrötöket, hogy fiatal maradjon, milyen kezelésekre jártok?

Figyelt kérdés
Ami tényleg hatásos:)
2018. jan. 9. 09:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem már rég nem fiatal...

Nem hiszek az ilyen hókuszpókuszokban. Ha lenne erre megoldás, akkor a hollywoodi sztárok sem öregednének.

Genetika. Aki szerencsés, az fiatalos marad, aki meg nem, az nem.

2018. jan. 9. 11:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak annyiféle kezelés és krém van már.. valami csak hat ezek közül, ha csak kicsit is..
2018. jan. 9. 12:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Kezelésekre nem járok.

Amit használok mostanában, és ha mást nem is, de a sötét karikákat eltüntette, az a zabpehely. Kávédarálóban ledarálom, finom szemcsésre, majd vízzel hígítom, és fürdéskor így viszem fel a bőrömre, pakolásnak, illetve mostanában víz helyett rózsavizet adok hozzá. Valamennyit segít.

Természetesen krémezem az arcom, de nincs fiatalító krémem, csak hidratáló.

39N

2018. jan. 9. 13:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Merz vitamint szedek es kenyszeritem magamat hogy csak szensavmentes asvanyvizet igyak (pedig nagyon utalom). Melle egy ideje nem eszek edesseget.

Miota ezeket csinalom teljesen megvaltozott a borom minosege. 30 vagyok, 22nek szoktak nezni. Semmit nem kenek a fejemre. Regen éves szinten szazezreket kidobtam ra es semmit nem ert. Ha a mérgesrancom elmelyulne, tetetnek bele egy keves botoxot. Ha megereszkedne a tokam, inkabb beruhaznek egy 2-300 ezres plasztikai kezelesre, mint hogy 20ezres csodakencékkel kenjem amik semmit nem ernek. Ugyanigy az ultrahangos, kenegetos, infras, masszirozos kezelesekben sem hiszek sajnos.

2018. jan. 9. 14:02
 5/7 A kérdező kommentje:
hát jó, én sem hiszek nagyon ezekben, de azért reméltem, hogy van valakinek pozitív tapasztalata:) de akkor nem nagyon
2018. jan. 9. 18:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Heti 4-szer futok a szabadban hosszutavval kombinalt sprinteket. Atlag 1-2 ora per nap. Heti 2 mma edzesre jarok es heti 1 kondi. Mindenki hatarozottan azt gondolja,h 23 korul vagyok. Es vegetarianus vagyok,lisztmentes es nyersen eszek mindent.

Huszoneves fiukat szedek szet.

N/34

2018. jan. 11. 09:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Amugy az orvosi hamlasztas nem rossz. Nem olyan latvanyos mint a reklamfotokon, de teny h kicsit szebb lesz tole a bor par honapra.
2018. jan. 11. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!