Szerintetek hogyan lehet szép arcbőröm?
Sziasztok!
Érdekelne hogy melyik módját használjam bőröm ápolására,ha nem akarom hogy ez az 1-2pattanás újra és újra előjöjjön rajtam.....Kérlek írjatok nekem tippeket!Nagyon köszönöm!
sziasztok!
Szia! Éppen most sikerült megoldanom az efféle problémámat. Vettem egy szappant, ami teljesen leszárította az arcbőrömet, a pattanásaim eltűntek és már szép a bőröm, sima és egészséges.
A szappan neve: Himalája kristálysó szappan
Először nagyon csípni fog, de aztán majd megszokod. Néhány nap alatt lehámlik az egész arcbőröd, ettől ne ijedj meg, ez ezzel jár, viszont nem nagy ügy, ha teszel fel alapozót, esetleg este arckrémezel, akkor ezt is kikerülheted. Körülbelül 1 hét alatt teljesen megjavul a bőröd. Az ára 1000 forint körül van, de nagyon megéri tényleg! Nekem bevált, próbáld ki te is! :)
15/L
19:35 és nem tudod, hogy hol lehet kapni olyan szappant? te hol vetted? köszi :)
tescoban vajon van?
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat,megfogadom,és örültem hogy ilyen hasznos volt mindeggyikőtöké!
Szép napot!
Sziasztok
szalcilsav, nem vicc:)
valamitn rendszeres hidratálás:)
illetve arctisztítás:)
Kedves 19:42! Ezt a szappant a DM-ben vettem, viszont Rossmannban i van. Tescoban nem tudom, hogy van-e, de megnézheted, próba szerencse. :) ÉS nincs mit! Én is köszi a szalicileset. Majd kipróbálom azt is. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!