Mitől lehetne szép az arcbőröm?
Figyelt kérdés
az arcbőröm folokban nagyon száraz és fehér és hámlik, az orromnál pedig zsíros, és ha nevetek meg fintorgok ráncolom az orrom, szóval ráncok is látszódnak már rajta! Pattanások szerencsére csak ritkán vannak rajta. Eddig dove krémmel kenegettem a száraz foltokat, de semmit nem használt! Egézsségesen táplálkozom viszonylag, és elég sok vizet is iszom! Még csak 14 vagyok! MIt csináljak?2009. máj. 13. 15:42
1/2 A kérdező kommentje:
meg a szemem alatt se olyan sima, és olyan pettyhüdt..
2009. máj. 13. 15:43
2/2 anonim válasza:
Az arcodra a megoldás az Ilcsi kozmetikumok. Rengeteg kozm,etikum van, külnféle bőrproblémára. Nekem is ez tettenrendeben az arcom, bár nekem pattanásos volt, még csak 3 hónapja használom ezeket a termékeket, de látványos a változás.
Esetleg keress fel egy olyan kozmetikust, aki Ilcsi termékekkel dolgozik és kérd tőlle a tanácsát mrelyiket ajánlja a te arvodra.
Ha van egy kis időd nézd meg ezt az oldalt.
www.ilcsi.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!