Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Solutio antisudorica? (kérlek...

Solutio antisudorica? (kérlek olvasd tovább, lent részletesen! ) L/15

Figyelt kérdés

Sokat olvastam már arról, hogy ez másoknak bevált. Nos mindenképpen szükségem lenne valami izzadásgátló (hatásos) termékre mert kb. 13 éves korom óta nagyon izzadok. De csak akkor, ha más emberekkel vagyok, másokkal beszélgetek (telefonon is vagy msn) suliban tehát mindenképpen. Itthon pedig egyáltalán nem, vagy ha elmegyek a boltba stb:) Szóval nagyon idegesít, mert minden pólóm néhány felvétel után sárga foltos lesz a hónaljrészénél és mosással sem jön ki:( A pulcsimat sem vehetem le egész nap. Tehát a kérdésem az, hogy ha ezt használja az ember az mennyire lehet káros? És ha a hónaljamon nem izzadok akkor máshol jobban fogok? (Mert ha pl edzek, futok akkor valahol le kell izzadni és ez fontos is ugye, hogy a méreganyagokat kiizzadjuk) Tehát kíváncsi lennék pár véleményre, vagy linkeknek is örülnék, ahol szakemberek írnak erről a termékről. Hálásan köszönöm elrőe is :)

L/15

2010. jún. 3. 18:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Én kipróbáltam mondjuk annyira nem izzadtam erősen de engem mindenféle izzadás idegesített, picit csíp de amúgy teljesen bevált én csak ajánlani tudom.
2010. jún. 3. 19:16
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én használtam, mert rettenetesen izzadós voltam, és mivel szabadtéren melóztam nyáron kék pólóban (kötelező volt) hát ugye elég ciki volt....meg amúgy is...szóval vettem (amúgy meglepően olcsó:)), használtam, és azt kell hogy mondjam, hogy igaza van mindenkinek, aki ajánlja. Volt, hogy 40 fokban dolgoztunk kint, és egy pötty izzadtság sem volt...:)

Ami a hátrányait illeti, el kell olvasni a tájékoztatót benne, az leírja, hogy borotválkozás után ne használd, hogyha csíp, mosd le, stb. Nekem mondjuk nem csípett sosem, bár óvatosan használtam, keveset, és nem minden nap. Azóta már elhagytam, de már közel sem izzadok annyit.

Amúgy itt az oldalon rengeteg kérdést találsz vele kapcsolatban, nézz körül. És amit még kérdeztél: én nem tapasztaltam, hogy más testrészeken jött volna ki az izzadtság...

Sok sikert;)

2010. jún. 3. 22:42
 3/9 anonim ***** válasza:
19L voltam
2010. jún. 3. 22:42
 4/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat:) pont ma mentem venni, kaptam is tényleg olcsó össz 300ft:)) és ma kipróbálom nagyon reménykedem benne :)

/ha még van vkinek tapasztalata azt szívesen olvasom/:)

2010. jún. 4. 17:11
 5/9 anonim ***** válasza:

[link]

ebben a készítményben 50ml-ben 12g alumínium van ami rengeteg! Én is nagyon izzadok ami nagyon bosszantó sőt elzuhanyzok utána is izzadok :( de inkább kicsit drágább deot vettem nem 100%-os de legalább egészségesebb! Meg izzadni kell ahogy te is mondtad az már baj ha valaki nagy melegben nem izzad vagy sportolás közben mert akkor az a sok méreganyag mind mind ment marad! Ebben a cikkben ajánlanak deo-kat amikben nincs alumínium én kipróbáltam és jó!DM Alverde dezodorok nekem ez bevált!

2010. jún. 5. 09:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon bevált az antisudorica!ugyhogy én is csak ajánlani tudom!Én sportolok és a hónaljam helyett izzadtam máshol!

20L

2010. jún. 5. 18:52
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot! elolvastam, hogy milyen káros. de tegnap felhigítottam vízzel (így ajánlották, hogy ne csípjen) és nagyon keveset tettem a vattára, gondoltam csak kipróbálom. ma pedig voltam versenyen (sport) és egész végig egy kicsit sem izzadtam és ettől annyira boldog vagyok.. évek óta ha csak beszélek valakivel 2 perc után leizzadok, nemhogy edzéseken, versenyeken... szóval lehet, hogy káros, de én nem tudom most kidobni és abbahagyni a használatát.. igazából tényleg annyira elmondhatatlan érzés, hogy végre nem kellett pulcsit felvennem ezen a meleg napon, hogy "eltakarjam" a foltot a pólómon. :) úgyhogy ennek most nagyon örülök.. hatalmas megkönnyebbülés és sosem gondoltam volna, hogy ez meg fog történni. egyébként szinte minden ember használ sima dezodorokat és persze lehet, hogy káros, de nem hinném, hogy annyira nagy mértékben az lenne. különben is ezerszer károsabb dolgokat juttatunk a szervezetünkbe nap mint nap (amit persze sokszor nem tudunk kikerülni) de akkoris annyira hálás vagyok ennek a terméknek, hogy azt el sem tudom mondani. aki ilyen rendkívül izzadós az tudhatja csak ezt. rajtam ezelőtt egy dezodor sem segített. egyáltalán.. szinte csak pénzkidobás volt, mert magamra fújtam és utána rögtön 2 percen belül ugyanúgy leizzadtam. a solutio antisudorica pedig egyszeri kevés, higított változatának használata során megszüntette ezt a hosszú ideje tartó problémámat. ha valaki megkérdezi, én ajánlani fogom neki.. mert tudom milyen rossz egész nap az izzadással foglalkozni és sosem veheted le a felsődet ha meleged van mindig arra kell gondolni, hogy mekkora izzadságfolt van rajtad. bocsáant, hogy ennyit írtam, de muszáj volt mert tényleg annyira boldog lettem most ettől..:)
2010. jún. 5. 19:13
 8/9 anonim ***** válasza:
:) aranyos vagy, én is hasonló megkönnyebbülés éreztem, mikor elkezdtem használni! - annyit még, kérdezted, hogy máshol fogsz-e izzadni , bár már biztosan tapasztaltad, hogy azért megmarad az izzadás, de az kell is, csak azok a fránya foltok tűnnek el :) - az pedig, hogy 40 fokban esetleg a hátad - hasad megizzad senkit sem fog érdekelni, és nem is annyira kellemetlen.
2010. jún. 5. 22:14
 9/9 A kérdező kommentje:

igen szerintem is az más, ha 40 fokban egy picit leizzad az ember de hát az tényleg semmi az eddigiekhez képest:) de olyan furcsa tényleg, hogy mennyire megkönnyebbültem, 1 gonddal kevesebb:) sokkal felszabadultabb vagyok. ^^

mégegyszer köszönöm mindenkinek aki hozzászólt a kérdéshez!:)

szép délutánt!

2010. jún. 6. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!