Solutio antisudorica? (kérlek olvasd tovább, lent részletesen! ) L/15
Sokat olvastam már arról, hogy ez másoknak bevált. Nos mindenképpen szükségem lenne valami izzadásgátló (hatásos) termékre mert kb. 13 éves korom óta nagyon izzadok. De csak akkor, ha más emberekkel vagyok, másokkal beszélgetek (telefonon is vagy msn) suliban tehát mindenképpen. Itthon pedig egyáltalán nem, vagy ha elmegyek a boltba stb:) Szóval nagyon idegesít, mert minden pólóm néhány felvétel után sárga foltos lesz a hónaljrészénél és mosással sem jön ki:( A pulcsimat sem vehetem le egész nap. Tehát a kérdésem az, hogy ha ezt használja az ember az mennyire lehet káros? És ha a hónaljamon nem izzadok akkor máshol jobban fogok? (Mert ha pl edzek, futok akkor valahol le kell izzadni és ez fontos is ugye, hogy a méreganyagokat kiizzadjuk) Tehát kíváncsi lennék pár véleményre, vagy linkeknek is örülnék, ahol szakemberek írnak erről a termékről. Hálásan köszönöm elrőe is :)
L/15
Szia!
Én használtam, mert rettenetesen izzadós voltam, és mivel szabadtéren melóztam nyáron kék pólóban (kötelező volt) hát ugye elég ciki volt....meg amúgy is...szóval vettem (amúgy meglepően olcsó:)), használtam, és azt kell hogy mondjam, hogy igaza van mindenkinek, aki ajánlja. Volt, hogy 40 fokban dolgoztunk kint, és egy pötty izzadtság sem volt...:)
Ami a hátrányait illeti, el kell olvasni a tájékoztatót benne, az leírja, hogy borotválkozás után ne használd, hogyha csíp, mosd le, stb. Nekem mondjuk nem csípett sosem, bár óvatosan használtam, keveset, és nem minden nap. Azóta már elhagytam, de már közel sem izzadok annyit.
Amúgy itt az oldalon rengeteg kérdést találsz vele kapcsolatban, nézz körül. És amit még kérdeztél: én nem tapasztaltam, hogy más testrészeken jött volna ki az izzadtság...
Sok sikert;)
köszönöm a válaszokat:) pont ma mentem venni, kaptam is tényleg olcsó össz 300ft:)) és ma kipróbálom nagyon reménykedem benne :)
/ha még van vkinek tapasztalata azt szívesen olvasom/:)
ebben a készítményben 50ml-ben 12g alumínium van ami rengeteg! Én is nagyon izzadok ami nagyon bosszantó sőt elzuhanyzok utána is izzadok :( de inkább kicsit drágább deot vettem nem 100%-os de legalább egészségesebb! Meg izzadni kell ahogy te is mondtad az már baj ha valaki nagy melegben nem izzad vagy sportolás közben mert akkor az a sok méreganyag mind mind ment marad! Ebben a cikkben ajánlanak deo-kat amikben nincs alumínium én kipróbáltam és jó!DM Alverde dezodorok nekem ez bevált!
Nekem is nagyon bevált az antisudorica!ugyhogy én is csak ajánlani tudom!Én sportolok és a hónaljam helyett izzadtam máshol!
20L
igen szerintem is az más, ha 40 fokban egy picit leizzad az ember de hát az tényleg semmi az eddigiekhez képest:) de olyan furcsa tényleg, hogy mennyire megkönnyebbültem, 1 gonddal kevesebb:) sokkal felszabadultabb vagyok. ^^
mégegyszer köszönöm mindenkinek aki hozzászólt a kérdéshez!:)
szép délutánt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!