Leírnátok részletesen, hogy hogy kell fóliával/karton papírral hajat göndöríteni?
Figyelt kérdés
Nagyon hálás lennék,köszi2011. szept. 21. 18:16
1/8 anonim válasza:
Én csak sima papírral szoktam, és nagyon beválik :) Feltekerek egy kis tincset (tényleg kicsit) rá, majd a papír végeit hullámcsattal rögzítem. Majd másnap a kiszedésnél a papírt egyszerűen kihúzom, esetleg ha nem jön, eltépem, és a másik végén húzom ki. De kiszedésnél ha kiszedtél egy tincset, azt még bontsd ketté, tehát kétfelé szedd szét, mert akkor lesz szép. Ezzel a módszerrel akár 2 napig is ilyen a hajam:
2/8 A kérdező kommentje:
értem,nagyon szépen köszi :)
ment a zöld mancs
2011. szept. 21. 18:25
3/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
és vízes vagy szárazz hajjal kell csinálni?
2011. szept. 21. 18:30
6/8 A kérdező kommentje:
igen olyat akarok,mint ashleynek van kb. az olyan pont megfelelne :)
de mindjárt neki is látok aztán holnap meglátom az eredményét :)
még egyszer nagyon szépen köszönöm
2011. szept. 21. 18:31
7/8 anonim válasza:
Vizes, mindenképpen vizes (de azért nem teljesen). Ln már próbáltam száraz hajjal, de nem volt annyira szép, és annyira tartós. Ha olyan hajat akarsz, mint Ashley-nek van, akkor a kibontott tincseket csak egyszer válaszd szét.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!