Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy legyek ebből egyenletesen...

Hogy legyek ebből egyenletesen szőke?

Figyelt kérdés

Kétszer voltam fodrásznál.Otthagytam 10 ezer forintot.Hogy visszakapjam a szőke hajam.A két fodrászlátogatásom vége egy szőke csíkos haj lett.Erre én most itthon rámentem egy syoss szőkítővela hajam alsó részére.Amitől sárga lett.Aztán rámentem palette szőkével.Amitől konszolidált sárga csíkos hajam lett.

Most én egy normál enyhén sárgás szőkét szeretnék.Hogy tudom elérni?Talán érthető hogy több fodrászhoz nem akarok menni.

2017. dec. 25. 19:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Olló
2017. dec. 25. 22:02
 2/2 anonim ***** válasza:
A sárga részre egy gyenge szőkítő kell, amit fodrászkellékesben kaphatsz. Szőkítés után lehet festeni a választott árnyalatra. Ehhez is jó minőségű festéket használj, gyenge oxival.
2017. dec. 28. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!