Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen arányba keverjem, hogy...

Milyen arányba keverjem, hogy befogja végre a barna hajamat és ombrét csinálhassak?

Figyelt kérdés

Kallos festék áll csak a rendelkezésemre. Barna hajamba szeretnék pár szőke tincset belefésülni. Meg is csináltam már 3x.

Adott egy szőke festék.

Először 3%-os oxival próbáltam, nem fogta be egyáltalán.

Nekiálltam 6%-ossal, semmi nem látszik.

Most végül megkérdeztem a fodrászt, azt mondta, hogy min. 9%-os oxi és 1:2 arányban. Na így csináltam és most sem látszik semmi.

Már tényleg bánom, hogy nem fodrászhoz mentem, de ha ő rontja el jobban bánnám, mintha én magamnak..meg rossz tapasztalatok stb...deee még elrontani sem tudom, ugyanis nem látszik semmi. Ha kopasz leszek is befestem szőke ombre-félével a végét, már csak azért is. kérlek segítsetek :D félóráig rajta hagytam a festéket.

Festék gagyi vagy mit csináljak másképp? Arány lehet a rossz?

2017. dec. 19. 21:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Első körben szőkítővrl kellenee világosítani a hajason, utána festeni a szőke festékkel.
2017. dec. 20. 06:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom itt a gyakorin az emberek hova járnak fodrászhoz, de hogy mindenki azt írja, hogy biztos elrontaná, ez hihetetlen!

Nem ez a szakmája?

Én havonta járok festetni, már 8éve és mindig olyan lesz a hajam, amilyet elképzeltem. Pedig egy egyszerű vidéki fodrászom van!

Soha nem szőkítgetném magamnak otthon a hajam!!! Soha!

2017. dec. 20. 09:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Pl sötétbarna esetén 9% oxi is kevés, max vörös lesz a hajad a szőke festéktől. Szőkíteni kell és utána festeni.

Nekem mondjuk középbarna a hajam, mikor először festettem szőkére 9% oxi volt a világosszőke festékhez, és a hajam rikító vörös lett. ja... a fodrász utána megoldotta, de jobb lett volna ott kezdeni. Az elrontott hajat kijavítani nehezebb.

2017. dec. 20. 09:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor feladom. Sajnos 1-2 éve is kitaláltam, hogy konkrét ombre hajam lesz, átmenettel. Na kaptam olyan átmenetet, hogy inkább sárgás volt, mint szőke. Fodrásztól, vidéken. De nem is érdekel már, kicsit világosított rajta a festék, ezzel beérem. Köszi a válaszokat.
2017. dec. 20. 10:14
 5/8 anonim ***** válasza:
Azért nem szívja ki mert a 3as oxi gyenge, eleve csak festékhez keverendő, másrészt pedig festék nem világosít. Még a szőke sem. Az már leszívott haj festésére van. Barna hajat először szőkíteni kell szőkítőporral és 6-os vagy 9-es oxival a barna hajad mélységétől függően. Utána pedig ráfesteni hamvas festékkel + 3-as oxival. De inkább a fodrászt ajánlom, egy ombre festést otthon a legkönnyebb elrontani, kopasz pedig nem tudom hogy lennél tőle mikor a fejbőrödet nem is érné szőkítő ebben az esetben.
2017. dec. 20. 10:16
 6/8 A kérdező kommentje:

Tudom, azt már felindulásból írtam, de mindenesetre én feladtam.. Bár..

https://www.youtube.com/watch?v=2dcUQD83Wc4&t=246s

Szerintetek? Ez így sülne el? Elég könnyűnek tűnik. És igazából csak ennyit szeretnék, pár szőkés tincset.

2017. dec. 20. 10:21
 7/8 anonim válasza:

Szia, en ket eve csinálom otthon a hajamat balayage technikaval, es eddig mindenki dicserte a hajam, tenyleg nagyon termeszetes. Kallos festeket meg nem probaltam, en palette intensive color creme-mel szoktam festeni, az A10-es vagy C10-es árnyalattal, a technika jó, amit a csaj csinál. A hajad pontos árnyalatát nem tudom, a vastagságát se, az is befolyásolja a kapott szint intenzitását. A dobozban megvan adva, hogy hany percig kell fent hagyni a festéket, en 45 percig szoktam.

Sok sikert!

(Ha netalantan kicsit sárgás lenne a hajad ajánlom a Kallos florillumot, ez egy hamvasito folyadék.)

2018. jan. 18. 16:50
 8/8 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam a videóban látottakat, ugyanúgy. L'oreal wild ombre!

Mindent elkeverve stb. És egy enyhe szőkés árnyalatot kaptam a végére, ami minden fényben más színű. Bent csak barna, kint a hóban szőke, borult időbe csak barnás.. Sose volt előtte festve, hogy amiatt ne fogná be és gesztenyebarna hajam van.. De nembaj, tetszik :D

2018. jan. 21. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!