Sokat ártok szolizással a bőrömnek? 10-es skálán kb. mennyit? Részletek lent.15/L
:((( Nagyon nem szeretnék ráncos lenni. De te 3-5 éven keresztül rendszeresen jártál? Úgy értem, télen-nyáron?
Én csak most nyáron szeretnék, talán még 5-6X fogok menni, szóval júliusban már nem. Ez is látható ráncokat nyomhat az arcomba?
A ráncosság genetikától is függhet. Viszont ha eléred a kívánt barnaságot akkor azért csökkentsd a szolizás mennyiségét kb 2hetente 1x,főleg nyáron. A napsugárzás amugy sokkal ártalmasabb mint a szoli,úgyhogy inkább szolizz mint hosszadalmasan napozz.
Amúgy vannak már nagyon szuper kis barnító krémek,sprayk amik nem lesznek foltosak sem és nagyon szép színük van.
nem sok jót teszel vele a bőrödnek, de ha már ilyen marhaságra adod a fejed, használj hozzá speckó krémeket, és naponta többször kend be a bőrödet...
énis beleugrottam, bár én jóval idősebb vok, mint te..
elszántam magam, hogy hypofehér bőrömből enyhe csoki színt kisajtolok...úgy leégtem pedig 3nap kimaradással mentem 5percekre, hogy 3x hámlott le a bőröm, és úgy ültem a széken mint egy krumplis zsák..ott és akkor befejeztem...
am nem értem miért divat 13éves kortól, hogy kiégett életunt huszonévesnek nézzen ki, akik am is sorozat gyártottak....?
ahelyett, hogy örülnénk, hogy nem vagyunk ráncosak...
inkább óvatossan késő délután napozgass, persze magas faktorszámú naptejjel....
szerintem ne akarjál szolizni, később 100x megfogod ezt bánni...
de ha mégis akkor nézz körbe igényes szolikrémeknek, meg testápolóknak....arckrémeknek....
Szerintem nagyon ártalmas a bőrnek. Nekem nagyon fehér bőröm van eleinte én is mindig barna akartam lenni, de szerintem nem ér az egészség annyit. Egyébként én büszke vagyok, hogy nem vagyok átlagos. Sőt hidd el, hogy a férfiaknak sokkal jobban tetszik pláne olyan országokban, ahol a barna az átlagos. Ott a lányok bármit megtesznek, hogy fehér legyen a bőrük. Ilyen fiatalon nem kell majmolni a divatcicákat.
Íme ez lehet a bőröddel 40 éves korodra, mikor nekem még mindig szép, puha, sima és fehér lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!