Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet csinálni ezekkel a...

Mit lehet csinálni ezekkel a nyomorult, rothadék miteszerekkel az orron, amik évek óta ott vannak, kinyomni nem lehet (komedónyomóval sem) és semmilyen krém vagy bőrradír sem használ ellenük?

Figyelt kérdés

2017. dec. 14. 16:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
*PhD
2018. jan. 7. 18:34
 12/14 A kérdező kommentje:

Nem sarki zug kozmetikusnál voltam, hanem a belvárosban.

6000 forintért kigőzölték meg kinyomkodták az arcom, rákenegettek minden hülyeséget, meg hideg-meleg vasalás, na hagyjuk már... köszi, ezt itthon is meg tudom csinálni, 200 ezres torony nélkül.

Beleteszek egy kis teafaolajat a vízbe, kigőzölöm az arcom, kinyomkodom, amennyire tudom komedonyomóval, bőrradír, hideg víz meg használok kémiai hámlasztót és kb. jobb eredményt érek el mint a márkás kozmetikusok, akik 2-3 napra hazavágják az arcom, olyan gusztustalanul szétszadizzák. De teljesen miteszer mentesíteni egyszerűen lehetetlenség az arcom.

Egyébként tök átlátszó, hogy kozmetikusok reklámozzák magukat.

Menjetek csak nyugodtan, ha ilyen ostobák vagytok. Élvezzétek a placebó hatást.

2018. jan. 23. 18:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Hagyd már a fenébe őket, ha radírozod, nyomkodod, akkor is ugyanúgy ott lesz, mintha nem piszkálnád.
2018. jan. 24. 00:23
 14/14 anonim ***** válasza:
A te bőrtípusod ilyen, fogadd el. Számtalan nőnek meg hibátlan a bőre, akkor is, ha semmit sem csinál vele, sőt, rosszul kajál, alig iszik, dohányzik, mégis szép a bőre. Ez adottság. Te sajnos ilyen szerencsétlen bőrtípust örököltél.
2018. jan. 24. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!