Leiras alapjan milyen hajszin allna jol nekem?
A hajam termeszetes szine gesztenyebarna, de sotetben es fotokon szurkenek tunik. Nem is erzem magamnek ezt a szint, nem szeretem. Ombre lettem, alul szokevel, folul barnaval (festett) de meg se tudom mondani, milyen volt, ilyen sotet, majdnem fekete, de a csillogasa barna. Azt se szerettem, de kopott is gyorsan a festek szerencsere. Aztan megint sotet barna lettem folul, alul szoke. De ez a barna meg sotetebb , ezt se szeretem igazabol.
Annyi tunt fel, hogy a sotetebb szinek jobban allnak, mint a vilagosabb, pl eredeti hajszinem. Nem a teljesen sotet barnara gondolok, mint pl ez. [link]
Milyen szinek,arnyalatok kozott nezelodjek uj hajszin utan? Jo lenne a barna szint leszukiteni kisebb korokre, mint pl a korall sarga, vagy turkiz kek, csak epp nem ismerek ilyen megnevezeseket barnaban.
Mi allna jo nekem? A szemem szurkes kek, szeploim vannak, telen gyengen, nyaron erosen latszanak. A borom vilagos, rozsas arnyalatu. Leginkabb fekete ruhakat hordok, esetleg a termeszet szienit. Tudnatok segiteni ebben?
Bocsi, de a gesztenyebarna és a “szürkés”, azaz hamvas barna szín kizárja egymást.
Az egyik egy meleg, a másik egy hideg szín. Akkor most melyekhez állsz közelebb?
A szeplők tipikusan a tavasz és az ősz (azaz a meleg típusok) jellemzői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!