Világosbarna az eredeti hajszínem és sötétbarna a szemem. Az arcom világos. Ezek alapján milyen hajszín állna jól?
Pont ilyen típusú vagyok, mint te. Jelenleg ilyen a hajszínem és mindenkinek nagyon tetszik körülöttem. Nekem göndör a hajam, de kevés és szépen kiemelte a fürtöket, többnek mutat. Szerencsére nem sáppaszt.
sZERINTEM EZ A TÖKÉLETES ÖSSZEÁLLÍTÁS.
MÉRT AKAROD BEFESTETTNI?
hupsz nem akartam nagy betűvel :)
Én is ugyanilyen adottságokkal rendelkezem, mint te.
Kipróbáltam már a melírozottat, a vöröset(inkább piros volt párszor), a sötétbarnát és a szőkét. Mindenki a környezetemben azt mondja, hogy a vörös nem volt olyan jó, viszont a szőke nagyon jól áll, és nagyon illik hozzám. Szerintem kipróbálhatnád azt, habár eléggé roncsolja a hajat.
Nekem fehéres szőke jelenleg.
A feketén is gondolkoztam régebben, viszont az nagyon sápasztana, ha már így is nagyon világos a bőröd.
Csak színezővel szeretném a hajszínemet megváltoztatni, mert az eredetit meguntam.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!