Dea Eliána kérdése:
Nagyon sötétbarna az eredeti hajam melíroztattam 12oxiddal+ szőkítőporral. Most pantene hajszin van rajta barna. Rettentően hullik, nagyon száraz iszonyúan törik! Vmi ötlet?
Figyelt kérdés
Eddig szedtem a hajhullásra mindenféle bogyót de egyik sem használt!elötte fekete voltam hajszinezővel s volt tízpiros melirozott hajam is elég sokáig attol nem hullott ennyire a hajam mint most ahogy rákentem a szökére a barna szinezőt. most meg Naponta 1szer vasalom, használok rá kliss kur fújos balzs-ot, +cyoss hővédöt,2012. aug. 10. 20:29
1/1 anonim válasza:
Ötlet? Ne tedd tönkre a hajad szőkítéssel meg festéssel, vasalással. Ha meg ezt teszed ne csodálkozz. Tök mindegy ezek után mit kensz rá, amíg nem hagyod abba ezeket addig nem fog semmi változni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!