Lányok! Ha volt már nagyon rövid hajatok volt ebből problémátok?
Most közepesen hosszú szőke hajam van és szeretném lenyírni pár mmesre maximum 1-2 centiméter hosszúra. Nagyon rég vágyom már erre de még nem mertem mondani senkinek sem mert nem tudom elképzelni magamon. Mindig kicsit "hercegnősebb" kinézetű lány voltam és nagy váltás lenne.
Nem bánnám meg az biztos mert már régóta gondolkozom rajta de attól félek hogy rosszul érezném magam bizonyos helyzetekben. pl lányok közt amikor csak nekem rövid. Veletek volt ilyen ? El tudtátok az ilyeneket engedni vagy csak vártátok hogy megnőjön ?
Pár éve fiúkkal futottunk tesin sulikört. Elment mellettünk egy csávó a kislányával, elkezdi neki: nézd, hogy futnak a fiúk! Kb hárman voltunk... Szomorú :D
Meg mikor a „lányoknak kötelező a hajgumi”, és olyan kiváltságos vagy, hogy neked nem kell :D
Ha nem tudod elképzelni magadon és nem akarod rosszul érezni magad bizonyos helyzetekben, akkor miért akarod levágatni?
Ritka az a lány, akinek jól áll az extrém rövid “tüsi” haj.
Én egyszer levágattam a hajamat fülig érő kleopátrára frufrval.
Az első pár percben még mosolyogtam, de utána hetekig bőgtem, hogy nem kellett volna megválnom a hosszú hajamtól, mert egyáltalán nem állt jól. Olyan lettem, mint egy kretén.
És sajnos évekbe telt, mire sikerült visszanövesztenem olyanra, mint amilyen volt.
Ott volt a sok szép hosszú lány, és nem találtam a helyem köztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!