Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valakinek van ötlete?

Valakinek van ötlete?

Figyelt kérdés

Hosszú hajam van aminek nagyon örülök mert régen mindig rövid volt. Most ismét arra gondoltam hogy levágatom rövidre (váll alá érőre kb.) viszont amikor ezt az ötletemet elmondtam a családomnak/ haverjaimnak azt mondták hogy ne vágassam le mert ez sokkal jobban áll (most a melltartó pántom alá ér) és ezzel egyetértek velük és megbánnám ha levágatnám. De így meg nem én vagyok.

Szerintetek hagyjam a hajam vagy levágjam? Tudom kép nélkül nehéz megmondani.

17L

2017. dec. 9. 23:38
 1/4 anonim válasza:
100%
Ha te úgy érzed hogy ha levágatnád az te lennél akkor tedd meg. A családod, barátaid úgyis elfogadnak majd ahogy vagy. Meg amúgy is nem a haj teszi az embert. :)
2017. dec. 10. 00:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Te döntöd el, hogy mit akarsz.
2017. dec. 10. 04:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Neked kell eldöntened, nekem személy szerint a hosszú hajú lányok jönnek be.

2017. dec. 10. 14:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi ertelme annak, hogy masok dontik el milyen legyen a hajad? Egyszer elunk ha ugy dontesz, hogy lila hajat akarsz akkor hajra! Ne ugy eld le az egesz eleted hogy masok diktalnak hanem ahogy jol erzed magad! :) Viszont annyit hozzateszek hogyha te jobban szereted esetleg hosszan a hajad akkor vigyazz, nehogy megband! En is megbantam mikor levagattam de mar eleg jol visszanőtt. Olyan legyen, ami neked tetszik! :)
2017. dec. 26. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!