Fessem megint vagy inkább le kéne vágni?
Előzmények:
egy hónapja fodrász festette-vágta a hajam(eredetileg mogyoróbarna, sötétszőke)aranyszőkés rézvörös lett, de este rámentem bolti estékkel 7.4 mert egyenetlen volt.
koptattam c-vitaminnal, 1x ColourB4-ral kezeltem kb 1 hete
szeretném az eredeti színemet visszakapni
most ez a szín+1-1,5 cm lenövés
kis kitérő:
szilveszterkor nagyon jól kell kinéznem. és vagy vágatok ebből egy nagyon rövidet(a macsaknő-fazon anno jól állt)
Köszi az eddigi tanácsokat!
Melyik rövid néz ki a legjobban barnában? És aki tudja, az segíthetne abban, hogy kb mikor érdemes megcsináltatni az ilyen frizurát, hogy szilveszterkor ne legyen gond vele?
Utolsó vagyok... most látom, hogy több rövid frizurát is linkeltél :) leragadtam az elsőnél, de a többit megnézve is úgy gondolom, hogy az a nyerő :) mondjuk az arcodat nem látva, nehéz biztosra menni. Ha nem áll túl fiúsan neked, akár a harmadikat (Natalie Portman) is bevállalhatod. :)
Próbálj meg bejelentkezni szilveszter napján délelőttre, és akkor a bulin debütálhat az új stílusod, az a legjobb :) (de legalábbis minél közelebbi dátumra, ahogy a fodrász vállalja)
Ejha, köszönöm a sok segítséget!Úgy tervezem, levágatom. Másfél centi hajból kb portman-re :)
Ha festetném, nem kapnám vissza a saját színemet.
Ezt a frizurát könnyű megcsinálni? Gondolok itt a BioHair szalonokra például. Ott rájuk bízhatom ha viszem a képet?
Esetleg pesti fodrászt ha tud ajánlani bárki, örömmel fogadom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!