Fessem megint vagy inkább le kéne vágni?
Figyelt kérdés
Előzmények:
egy hónapja fodrász festette-vágta a hajam(eredetileg mogyoróbarna, sötétszőke)aranyszőkés rézvörös lett, de este rámentem bolti estékkel 7.4 mert egyenetlen volt.
koptattam c-vitaminnal, 1x ColourB4-ral kezeltem kb 1 hete
szeretném az eredeti színemet visszakapni
most ez a szín+1-1,5 cm lenövés
kis kitérő:
szilveszterkor nagyon jól kell kinéznem. és vagy vágatok ebből egy nagyon rövidet(a macsaknő-fazon anno jól állt)
2017. nov. 30. 11:49
11/23 anonim válasza:
Ha Natalie Portman a minta, akkor ha most letolatod 3 millisre (mint ő a filmben), kb. így nő meg szilveszterig ;) egyébként nem lehet bonyolult, biztos megcsinálják bármelyik fodrászatban.
12/23 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Pénteken sort kerítek rá :)
2017. dec. 6. 00:18
13/23 anonim válasza:
Jól hangzik... mesélj majd utána, milyen lett :)
14/23 anonim válasza:
Nekem az első tetszik nagyon !!! nagyon irigylem a bátorságodat ha nekem is lenne mindenképp ezt tenném én is. Hajrá !
15/23 A kérdező kommentje:
2017. dec. 8. 17:50
16/23 anonim válasza:
Nagyon jó lett!! Nem bántad meg ?
17/23 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik, valami eszméletlen szexin áll neked :) szerintem ne is hagyd ennél hosszabbra megnőni :)
18/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem bántam meg, úgy gondolom, ez volt a jobb döntés. Tény, hogy tudni kell viselni :D megosztó az eddigi reakciókat figyelve.
2017. dec. 9. 13:26
19/23 anonim válasza:
Látszik a fejformádon is, hogy abszolút jó választás ez neked :) a negatív reakciókkal ne foglalkozz, erre rosszat csak az mondhat, aki elvből görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy egy nőnek legyen hosszú haja (bár nem tudom, előtte mennyire volt hosszú). Én imádom, ha egy lány bevállal egy ilyen merész hajviseletet. :)
20/23 anonim válasza:
Hogy tetszik az új stílus azóta? Vissza fogod nyíratni most már mindig ekkorára? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!