Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfiak, mi a véleményetek a...

Férfiak, mi a véleményetek a póthajról?

Figyelt kérdés

Meg úgy mindenkinek.

Nagyon vèkonyszálú, vacak hajam van, emiatt sajnos rettenetesen kevésnek tűnik. Pedig nincs kevès hajszálam, sőt.

Most hosszú, derékig ér, de volt rövid is (a fülig érőtől a csípőig érőig volt màr minden). Sajnos a mell alà érőnél rövidebb nem illik, nem is akarok újra.

Sok pénzemben van az ápolása, nem festem, nem vasalom, szóval nem azért lett ilyen, mert szétégettem és sz*rrá vasaltam, ahogy itt szeretik páran hangoztatni, ez simán csak genetika, és kész.

Néha úgy irigylem a vastagszálú hajjal rendelkező lànyokat.

Sajnos az enyèmre már mondtàk, hogy ez a kategória, ahol már kellene a póthaj. Én eddig nem akartam, mivel az úgyse az én hajam lenne, a gond meg csak a sokszorosa vele, illetve százezrekbe kerül, ha rendesen van megcsinálva.

Ilyenkor mi a helyes megoldás?

2017. dec. 7. 07:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21%

Akármennyire is ragaszkosz az ilyen hosszú hajhoz, nem áll jól. A te hajtípusod sokkal szebb rövidebben. Ami nem azt jelenti, hogy fiúsan rövid, de egy vállig érővel sokkal többnek látszana. Láttam már sok ilyet, mint a tiéd. Sokkal szebb és többnek látszik rövidebben.

A póthaj nagyon gáz.

2017. dec. 7. 09:53
 12/16 A kérdező kommentje:

Az arcformàhoz vágatják a frizuràt elsősorban. Az egyèmhez meg nem megy a rövid.

Hullámos a hajam, minden reggel vasalnom kéne, ha vállig vagy afölé érőt szeretnèk.

2017. dec. 7. 10:00
 13/16 anonim ***** válasza:
64%
Nem férfi vagyok, de én azt tanácsolom ne póthajazz. Nagyon nagy tévhit hogy létezik olyan technika ami semennyire nem rongálja a hajat. A hőillesztés meg a varrás szerintem nem is kell mondanom hogy iszonyúan töri a hajat. A te hajadnál meg végképp öngyilkosság lenne olyat fölrakni. A csatossal sajnos ugyanez a helyzet. Én régen évekig hordtam míg megnőtt a sajátom, és hiába van vastagszálú erős hajam, ahová raktam egy-egy sort, látszott hogy tele volt rövidebb letört szálakkal. Magyarul tépi a hajat és a hajhagymának sem jó hogy húzza 15 deka. Nekem is van ismerősöm akinek hozzád hasonlóan vékonyszálú de hosszú, ápolt és fényes haja van, én nőként nagyon szépnek tartom az övét. Én meg pont hogy őt irigylem néha, nekem ultravastag és hullámos, szinte az egész életemet a hajamhoz kell igazítani hogy mindig szépen álljon és ne úgy nézzek ki mint akit megtéptek. Úgyhogy szerintem inkább legyen vékony de természetes mint póthaj. De végülis a te döntésed:)
2017. dec. 7. 10:50
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mások véleménye alapján dönts, mivel 10 emberből 10 féle dolgot fogsz hallani. Egyik szerint undorító, másik szerint bombázó. Az a fontos, hogy SZERINTED milyen? NEKED tetszik-e? Aztán majd olyan emberekkel állj szóba, akik elfogadják azt aki vagy, olyan műkörömmel meg hajjal meg akármivel ami neked tetszik.
2017. dec. 7. 13:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia kedves Kérdező! :)

Engedd meg, hogy elmeséljem az én példám, aztán majd eldöntheted mennyire hasznos:)

Először is: ki mondta, hogy az a kategória amire már KELL a póthaj? Nincs olyan, hogy KELL. Ez nem egy létszükségleti dolog, ami nélkül a hajad nem lehet szép és ápolt.

Hosszú, vékonyszálú hajam volt. Nem voltam vele elégedett, mert túl rövidnek és kevésnek tartottam. 16 évesen elkezdtem póthajat rakatni magamnak. Nem akarom nagyon részletezni, hol hőillesztéssel, hol varrással rakattam. Mire 5 év után eljutottam oda, hogy rengeteg pénzem és energiám van benne (nem elég ugye egyszer megvenni és felrakni, folyamatosan újra kell rakatni ha x hónap/év után elhasználódik a haj, újat venni) , megnövesztem a sajátom. Amikor leszedettem a fele hajam hiányzott, és még vékonyabb, csúnyább hajam lett.. Egy ideje nincs póthaj, rengeteg pakolással, vitaminnal, frissítő vágással próbálom "gyógyítani", de ha olyan helyre mentem a csatos póthajam nélkül nem léptem utcára.. 9 hónap telt el, mióta leszedettem a póthajat, most van végre a hajam olyan állapotba, hogy a csatos "megmentőm" nélkül is felvállalom magam :D

Szerintem rohadtul nem érte meg, ha évekkel ezelőtt nem vagyok annyira hiú és hülye, ma már szép (vékonyszálú:)), hosszú és mindenekelőtt egészséges hajam lenne.

2017. dec. 7. 14:00
 16/16 anonim válasza:
Szia. Látom régebbi a kérdés.. honnét tudod hogy a te arcformádhoz semmioyen rövid fazon nem menne? Ez hiúság.. mondd inkább azt hogy görcsösen ragaszkodsz a vékony párszál hosszú hajadhoz. Nekem volt egy kellemetlen ismim.. az is ilyen volt. Alig volt pàr szál haja... kopaszodott de eröltette a hosszú hajat. Borzalmas.. még most is ha eszembe jut. 😁😁😁 inkább egy ízléses rövid haj.. bocsi tudom bunkó voltam de ez van. Az igazság egyszer fáj.
2018. márc. 18. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!